Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Rataplan

Buitenschoolse opvang Den Haag Loosduinen

Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) Rataplan is een heerlijk gekke bende in de Bohemen Kijkduinschool. Hier bieden we kinderen tot en met 9 jaar een geweldige tijd.

Een fijne plek

Onze locatie is ideaal. Het strand is in de buurt, de wijk is autovrij en het speelplein is heel groot. Er is hier altijd wat te doen. Er wordt veel gebakken in de keuken en we organiseren samen veel dingen. De gymzaal gebruiken we voor sport en spel.

Ons team pedagogisch medewerkers is zeer proactief en heeft zeer korte lijnen met school en met jou als ouder. Veel ouders vertellen ons dat het enthousiasme hier het verschil maakt. En in dat enthousiasme proberen we de kinderen mee te trekken.

Mooie ruimte

Onze binnenruimte is ruim en heeft de uitstraling van het strand waar we zo dichtbij zitten. Op de muur zie je de duinen en ruik je bijna de zee. We hebben een grote keukenhoek en er zijn talloze blokken om mee te bouwen. Het flexlokaal gebruiken we voor de oudere kinderen. Die kunnen daar doen wat ze zelf willen of meedoen aan een activiteit. Buiten hebben we een groot, afgesloten speelplein.

Legendarische vakanties

Elke dag is hier leuk, maar de vakanties zijn toch wel het allerleukste. We voegen ons dan samen met BSO Haantje de Voorste. In de warme maanden zitten we op hun terrein, in de winter bij ons. Er staat dan veel spannends op het programma. Denk bijvoorbeeld aan roofvogelshows, reptielendag, strandjutten, surfen of suppen. Elke vakantie sluiten we af met een disco.

De oudere kinderen

Als je kind op een gegeven moment 10 wordt, mag het naar onze andere locatie: buitenschoolse opvang Haantje de Voorste. Die zit op het terrein van voetbalclub Quick. De kinderen daar bepalen hun eigen weekprogramma in reguliere schoolweken. Wij begeleiden waar nodig, maar het is hun club, hun idee, hun uitvoering.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 103156604

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 83 31 32

Adres

Daltonplantsoen 6
2555 SB Den Haag
Loosduinen
  • Avatar

    Donovan van der Kleij

    Locatiemanager