Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Ratjetoe

BSO Ratjetoe in Dordrecht Stadspolders

Introductie

Buitenschoolse opvang Ratjetoe staat voor vrije tijd en plezier. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen in een huiselijke sfeer. Ratjetoe beschikt over veel extra speelruimte zodat we leeftijds- en ontwikkelingsgerichte activiteiten kunnen aanbieden. Ook kan uw kind zich na een drukke schooldag op verschillende rustige plekken terugtrekken of huiswerk maken.
Onze activiteiten doen we zoveel mogelijk in samenspraak met de kinderen. Zo kan uw kind ook meedenken over een leuke activiteit. Wat is er leuker dan zelf iets bedenken en het ook met elkaar kunnen uitvoeren!

We houden rekening met de leeftijd van uw kind

Ratjetoe heeft 3 groepen verdeeld in jongste, middelste en oudste kinderen. Door het spelen met vriendjes in dezelfde leeftijd kunnen we gericht rekening houden met de ontwikkelingsfase van uw kind. En daar passen wij ons activiteitenprogramma op aan. Ook met de inrichting van onze ruimtes houden we rekening met de verschillende leeftijden.

Beleef de vakantie bij BSO Ratjetoe

De activiteiten in de vakanties zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Een reis rond de wereld. Terug in de tijd met de tijdmachine. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Van tevoren weten u en uw kind wat we gaan doen want we maken per vakantie een mooi programma. Vakanties bij BSO Ratjetoe is niet zomaar opvang … het is een beleving!

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking

BSO Ratjetoe vangt kinderen op van basisschool Geert Groote die naast BSO Ratjetoe ligt. Met deze school is goed contact. Er wordt met regelmaat een activiteit georganiseerd met het Polderwiel (ouderenzorg en wijkcentrum) en met professionals binnen de wijk Stadspolders zoals de wijkagent, jongerenwerk en de gemeente. Op woensdag en vrijdag en in de vakanties worden de kinderen van BSO De Griffioen ook opgevangen bij BSO Ratjetoe.

Meer informatie

LRK 121081230

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

078 647 53 30

Adres

Van den Broek-erf 30
3315 SC Dordrecht
Stadspolders
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager