Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Rokkeveen

BSO Rokkeveen in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

“Hè hè, even klaar met school. Nu een balletje trappen met mijn vrienden bij de KIDSclub. Oh ja, en mijn huiswerk maken. Eerst even iets drinken, hoor. Wie zou er vandaag allemaal zijn? Ik heb er zin in.”

Speciaal voor oudere kinderen is er KIDSclub Rokkeveen

Zit uw kind in de bovenbouw van basisschool Het Palet, De Saffier of Passe Partout? Dan is het superleuk om bij ons te komen spelen na school. KIDSclub Rokkeveen ligt tegenover Het Palet, dus dat is makkelijk. Bij ons is er heel veel te doen voor oudere kinderen: een tafeltennistafel, computers, gezelschapsspellen en een loungehoek.

De KIDSclub ligt middenin het park, dus er is ruimte genoeg. Een speeltuin, een groot voetbalveld … Bij ons spelen de kinderen zelfstandig buiten. Zo bereiden we ze stap-voor-stap voor op de middelbare school.

Wat gaan we doen vandaag?

De kinderen mogen het zeggen. Want wie weet nou beter hoe je een toffe middag kunt hebben dan … juist! Het ene kind wil graag tafeltennissen in onze afgesloten speeltuin. De ander wil liever een rondje fietsen door de buurt. En weer een ander stelt voor om in de vakantie naar Skateland te gaan met elkaar.

Welke ideeën heeft uw kind?

We horen ze graag. De KIDSclubs van Gro-up werken namelijk met een kinderraad. Vanuit iedere groep wordt er een vertegenwoordiger gekozen. Die bespreekt in de kinderraad alle wensen. En daar komen de mooiste plannen uit. Over activiteiten die we gaan doen, maar ook over andere dingen, zoals het voedingsbeleid.

De KIDSclub is na school en in de vakanties open

Wilt u ook gebruikmaken van voorschoolse opvang? Dat kan bij BSO Het Palet op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdagmiddag zijn we bij bij BSO De Edelsteen. Wilt u eens komen kijken hoe gezellig het bij ons is? Bel gerust voor een afspraak. We geven u graag een tour.

Meer informatie

LRK 100645276

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 23 58

Adres

Beitspad 2
2718 BJ Zoetermeer
  • Avatar

    Vivien de Koning

    Locatiemanager