Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Schatbewaarder

BSO Schatbewaarder in Den Haag Ypenburg

Introductie

Bij Buitenschoolse opvang Schatbewaarder in Ypenburg, Den Haag prikkelen we de nieuwsgierigheid van je kind. Onze buitenschoolse opvang (BSO) is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Zodat ze samen kunnen spelen en van elkaar leren.

Buitenschoolse opvang Schatbewaarder in Den Haag

Onze buitenspeelruimte is een waar paradijs voor kinderen. Met een kindvriendelijke tuin, schaduwplekken, een grote zandbak en een spectaculair klimtoestel in de vorm van een Piratenboot. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en beleven. We hebben ook een ruime collectie steppen en kinderfietsen. Veiligheid is natuurlijk prioriteit, daarom is het hele buitenterrein omheind door hekken en beschikt de ingang over een speciaal kinderslot.

Binnen is ook meer dan genoeg te beleven. Onze ruimtes zijn ingericht met verschillende hoekjes. Denk aan een knutsel-, poppen-, puzzel- en bouwhoek. Je kind kan de creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast hebben we een groot lokaal waar we activiteiten organiseren op het gebied van dans en spel. Bovendien maken we gebruik van de gymzaal van de naastgelegen basisschool. Dus er kan ook binnen naar hartenlust gerent, geklommen en geklauterd worden.

Op ontdekkingstocht door Ypenburg

Regelmatig gaan we vanuit BSO Schatbewaarder op verkenningstocht door Ypenburg, een wijk in Den Haag. We maken regelmatig wandelingen in de buurt, naar het bos of langs de speeltuintjes in de wijk. Daarnaast stellen we altijd een gevarieerd en uitdagend vakantieprogramma samen. Want in de schoolvakanties mag je kind de hele dag naar Schatbewaarders komen. Dan doen we verschillende creatieve projecten, bewegingsspelletjes, drama en dans. Ook doen we mee aan speciale evenementen zoals de Kinderboekenweek, de Voorleesweek, ModderDag en de Buitenspeeldag.

Samenwerken

We werken nauw samen met jou. En ook met de naastgelegen school. Waar we een goede band met de leerkrachten hebben. Daarnaast delen we ons lokaal met Peuteropvang Piraten, ook van gro-up, wat zorgt voor een gezellige en stimulerende omgeving voor de kinderen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 230265418

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 37 45 62

Adres

Oeverwallaan 112
2498 BZ Den Haag
Ypenburg
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager