Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Schatjager

BSO Schatjager in Den Haag Ypenburg

Introductie

Bij Buitenschoolse opvang (BSO) Schatjager in Den Haag Ypenburg, bieden we een spannende en stimulerende omgeving voor kinderen van 6 tot en met 8,6 jaar. Zodat we activiteiten aanbieden die alle kinderen leuk vinden. Je vindt Schatjager op de bovenverdieping van Kinderdagverblijf Schatgraver. Daar hebben we een scala aan fantastische ruimtes. Ontworpen om kinderen uit te dagen en te inspireren.

Op ontdekkingstocht bij BSO Schatjager in Den Haag

De BSO-ruimte van Schatjager is een ware ontdekkingstocht. Met een atelier, huttenhoek, bouwhoek, spellenhoek, leeshoek en zelfs een etage met airhockey, tafelvoetbal en tafeltennis. Alle ruimtes zijn open en maken deel uit van het geheel. Hierdoor kan je kind vrij bewegen en genieten van een diversiteit aan activiteiten.

Daarnaast kan je kind naar buiten gaan. Naast BSO Schatjager ligt het terrein van de KIDSclub Hoppershonk. Omdat dit op het terrein van Hockeyclub Ypenburg is, vindt je kind er voldoende ruimte voor sport en spel. Zo zijn er drie grote kunstgrasvelden, een klein oefenveldje, een klimrek en veel speelruimte eromheen. De KIDSclub is uitgerust met een ruim assortiment sport- en buitenspeelgoed. Bovendien maken we gebruik van de nabijgelegen gymzaal voor allerlei leuke activiteiten.

Onze ruimtes zijn zo ingericht dat kinderen gestimuleerd worden om te ontdekken en te spelen. Alle spellen en materialen zijn op kindhoogte geplaatst, zodat je kind overal gemakkelijk bij kan. We veranderen regelmatig de inrichting van de ruimtes. Zo word je kind steeds opnieuw uitgedaagd en te prikkelen.

Op pad door Ypenburg met Schatjager

De locatie bevindt zich vlakbij het prachtige Den Haagse natuurgebied "de Dobbe". Met regelmaat gaan we dan ook naar dit natuurgebied. Om te spelen en te ontdekken. Daarnaast maken we graag een rondje langs de speeltuintjes in de buurt. Elk jaar doen we mee aan speciale evenementen zoals de Kinderboekenweek, de Voorleesweek, ModderDag en de Buitenspeeldag.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 193757291

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
13:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 11 86 46 15

Adres

Oeverwallaan 112
2498 BZ Den Haag
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager