Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Schatjager

BSO in Den Haag Ypenburg

Introductie

Buitenschoolse opvang Schatjager is een uitdagende naschoolse groep voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onze BSO zit – samen met kinderdagverblijf Schatgraver – in een stoer gebouw in nieuwbouwwijk de Bras in Ypenburg dat speciaal ontworpen is voor jongens en meisjes van deze leeftijd. De inrichting is helemaal afgestemd op een zo prettig en veilig mogelijke opvang van uw kind.

BSO Schatjager heeft basisgroepen die opgedeeld zijn per leeftijdsgroep. Vanuit school eten de kinderen iets gezonds en samen met de mentor van de stamgroep spreken zij de dag door. Kinderen beslissen zelf wat ze willen doen en aan welke activiteiten en ontdekmogelijkheden zij willen deelnemen. Iedere dag krijgen de kinderen ook vers fruit.

Diversiteit aan activiteiten
Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten. Voorop staat dat kinderen bij ons kunnen ontdekken en ervaren wat zij leuk vinden en waar hun talenten liggen. Bijvoorbeeld in het bewegen, sport, creatief, theater, muziek, dans, techniek, natuur, koken en ga zo maar door.

Wij hebben veel oog voor de sociale interactie maar ook voor het individu. Wij bieden sport- en beweegactiviteiten aan in een grote gymzaal, maar in de wijk maken wij ook gebruik van sportvelden. De omliggende natuur biedt een schat aan ontdekmogelijkheden en avontuurlijke uitdagingen.

Alle kinderen die geplaatst zijn bij BSO Schatbewaarder gaan naar BSO Schatjager vanaf hun zesde jaar tot aan het einde van de basisschool.

Meer informatie

EUR 8,32

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 193757291

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
070 312 00 10

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

Oeverwallaan 143
2498 BW Den Haag
Ypenburg

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Gonda Moolhuijsen

    Locatiemanager