Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sjakie in de Chocoladefabriek

BSO Sjakie in de Chocoladefabriek in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Na school ben je vrij. Zo voelt het ook voor kinderen die naar BSO Sjakie in de Chocoladefabriek gaan. Ze bepalen zelf wat ze gaan doen: alleen spelen of juist met hun vrienden, meedoen met een activiteit of mee naar natuurspeeltuin Pietje Bell.

Een groot aanbod van activiteiten

We hebben allerlei speelvlonders die thematisch zijn ingericht. We geven jou en je kind graag een rondleiding in ons bijzondere pand. Langs de fantasieruimte om te dansen, een toneelstuk op te voeren of een geheime hut te bouwen. Langs de creatieve hoek om een kunstwerk te maken. Langs de huiskamer om te chillen.

Met leeftijdsgenoten in een groep

Hoe ouder je wordt, hoe hoger je komt. Letterlijk: we werken bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek met drie leeftijdsgroepen. De kleuters beginnen op de begane grond. De kinderen van 6 jaar verhuizen naar de tussenverdieping. En vanaf 7 jaar zitten ze op de hoogste verdieping met hun eigen speelgoed en activiteiten die net wat stoerder en uitdagender zijn.

Spelen, onderzoeken en samendoen: onze drie pijlers

Bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek ligt de nadruk op spelen, onderzoeken en samendoen. Dat betekent dat we regelmatig activiteiten bedenken die nieuw zijn. Om kinderen hun talenten te laten ontdekken. Het betekent ook dat kinderen zelf met ideeën komen. Als het even kan, voeren we die dan samen uit.

Goed contact tussen ouders en pedagogisch medewerker

Je kind krijgt een vaste pedagogisch medewerker als mentor. Je kunt daarmee overleggen als dat nodig is. Wij nodigen je in ieder geval één keer per jaar uit voor een gesprek over de ontwikkeling van je kind. En natuurlijk zorgen we voor een goede overdracht als je je kind op komt halen aan het einde van de dag.

Naar yoga, zwemles of de kinderkapper

We denken altijd een stap verder. Wat kunnen we als BSO Sjakie in de Chocoladefabriek aanbieden wat leuk én handig is voor ouders en kind? Daarom kan je kind tijdens BSO-uren naar zwemles of yoga. Met regelmaat komt de kinderkapper langs. En uiteraard hebben we een gevarieerd vakantieprogramma. Heb je nog andere ideeën, dan horen we ze graag.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 108978680

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 50

Adres

M. van Eysden Vinkstraat 430
3066 HG Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Roshenny Finies

    Locatiemanager