Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sjakie in de Chocoladefabriek

BSO Sjakie in de Chocoladefabriek in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Als de schooldag voorbij is, wil je vrij zijn! Op buitenschoolse opvang (BSO) Sjakie in de Chocoladefabriek in Rotterdam Prinsenland doet je kind daarom helemaal wat hij of zij zelf leuk vindt. Spelen met vrienden, alleen aan de slag gaan of lekker meedoen met een van de activiteiten. Of we gaan naar buiten, naar het veldje of naar natuurspeeltuin Pietje Bell.

Van alles te doen bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek

We hebben op de BSO verschillende ruimtes en speelvlonders thematisch ingericht. Er is een fantasieruimte, waar je lekker kunt dansen, een toneelstuk kunt opvoeren of een geheime hut kunt bouwen. In de creatieve hoek boren de kinderen de kunstenaar in zichzelf aan en maken ze de meest bijzondere kunstwerken. En dan hebben we de huiskamer nog, waar je kind gewoon lekker kan spelen of chillen.

Met leeftijdsgenoten in een groep

Hoe ouder je wordt, hoe hoger je komt. Letterlijk: we werken bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek met verschillende leeftijdsgroepen. De kleuters beginnen op de begane grond. Vanaf 6 jaar verhuizen de kinderen naar de tussen-/bovenverdieping met hun eigen speelgoed en activiteiten die net wat stoerder en uitdagender zijn. En worden de kinderen 9? Dan stromen ze door naar onze locatie Sjakie in Zjaak. Zo passen de activiteiten en de sfeer altijd helemaal bij de leeftijd van je kind.

Spelen, onderzoeken en samen doen

Bij BSO Sjakie in de Chocoladefabriek ligt de nadruk op drie pijlers: spelen, onderzoeken en samen doen. Dat betekent dat we geregeld activiteiten bedenken die nieuw zijn. Zo ontdekken kinderen hun talenten. We geven de kinderen ook alle ruimte om zelf met ideeën te komen. En als het even kan, voeren we die ideeën samen uit.

Altijd in contact met jou

Je kind krijgt een vaste pedagogisch medewerker als mentor. Jij als ouder kunt daarmee overleggen wanneer je wilt. Wij nodigen je in ieder geval één keer per jaar uit voor een gesprek over de ontwikkeling van je kind. En natuurlijk zorgen we voor een goede overdracht als je je kind op komt halen aan het einde van de dag.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 108978680

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 50

Adres

Marie van Eijsden-Vinkstraat 430
3066 HG Rotterdam
  • Avatar

    Roshenny Finies

    Locatiemanager