Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Stolwijk

BSO Stolwijk in Stolwijk

Introductie

Leeftijdsgerichte activiteiten bij BSO Stolwijk

BSO staat voor vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen. Na het gezamenlijke eetmoment kan uw kind vrij spelen of deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Is uw kind sportief? Creatief? Of juist heel technisch? BSO Stolwijk heeft de leukste activiteiten. Zo kunnen toekomstige Picasso’s zich creatief uitleven in ons uitgebreide atelier. Fanatieke sporters gaan de strijd met elkaar aan met diverse spellen op de speelweide. Dagelijks bezoeken we natuurspeeltuin De Hennepakkers, wat voor iedereen een feestje is. Alles is gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten zoals een toernooi of estafettewedstrijden. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op wereldreis. De camping. Licht en donker. Techniek. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Stolwijk werkt nauw samen met OBS De Sterrenboom. We delen niet alleen het gebouw en de materialen maar stemmen ook de activiteiten op elkaar af. In het gebouw is ook peuteropvang Stolwijk gevestigd. Ook werken we veel samen met onze BSO-locaties uit Haastrecht (BSO De Groene Kikker) en Bergambacht (BSO Kiezel en Kei). Daarnaast onderhouden we goed contact met de Oranje Nassauschool.

Meer informatie

LRK 321303829

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 234 17 20

Adres

Bilwijkerweg 6c
2821 SB Stolwijk
Stolwijk
  • Avatar

    Silvana Schouten

    Locatiemanager