Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Super Vogels

BSO Super Vogels in Nootdorp

Introductie

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Super Vogels vindt u in de kantine van voetbalvereniging SV Nootdorp. We maken gebruik van sporthal ’s Gravenhout die veel ruimte biedt om te sporten en te bewegen. Elke dag staat er een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma op de planning. Uw kind kan kiezen uit sportieve sport- en spelactiviteiten in de sporthal en buiten op de voetbalvelden. In de kantine worden er kookactiviteiten georganiseerd. Ook kan uw kind gek doen tijdens een karaokemiddag. Creatievelingen kunnen los in de woonkamer. Wil uw kind zich terugtrekken? Dat kan door een boekje te lezen of vrij te spelen. Bij ons staat de buitenschoolse opvang voor vrije tijd wat inhoud dat kinderen hun eigen keuzes kunnen maken.

Voorschoolse opvang

Kiest u ook voor voorschoolse opvang? Dan is uw kind vanaf 7.30 uur van harte welkom. Er is tijd voor een spelletje met elkaar en de pedagogisch medewerkers. Wilt uw kind liever tekenen. Dat kan! Als het tijd is om naar school te gaan, worden de jassen en tassen gepakt en brengen de pedagogisch medewerkers uw kind naar school.

Vakanties? Kom ook!

We werken nauw samen met alle andere BSO-locaties van Gro-up Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. Tijdens de vakanties worden er afwisselende dagprogramma’s aangeboden. Waarin sport, spel, creatief en kookactiviteiten worden afgewisseld. Zo is er voor ieder kind wel wat leuks te doen! Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers gaan wij geregeld naar het bos, de Dobbeplas of het strand. Heerlijk buiten in de natuur. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma.

Samenwerking

Wij werken samen met de Waterwilg, CBS de Regenboog en OBS de Winde. Thema’s als veiligheid rond om de Poort worden gezamenlijk aangepakt en de voorschoolse opvang vindt plaats in het gebouw van OBS de Winde. Op sportief en cultureel gebied worden we bijgestaan door Team4Talent. Zij komen geregeld in het jaar voorbij voor een clinic. Een mooie aanvulling voor de kinderen bovenop het aanbod van de BSO.

Meer informatie

LRK 103279994

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:45 - 18:30
Dinsdag
13:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:45 - 18:30
Vrijdag
13:45 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 25 85 09

Adres

De Poort 8
2631 PT Nootdorp
  • Avatar

    Helen Huisman

    Locatiemanager