Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Toverburcht

BSO Toverburcht in Capelle aan den IJssel Fascinatio

Introductie

Alles onder een dak

Betrokken medewerkers, aandacht voor sport en spel, bijzondere activiteiten, schilderen, dansen, muziek maken … en nog veel meer. Dagelijks een ander activiteitenaanbod en het feit dat we alle opvangvormen onder één dak hebben, maakt BSO Toverburcht zo bijzonder. Is uw kind van de peuteropvang of het kinderdagverblijf doorgestroomd naar de BSO? Dan is het al bekend bij ons. Fijn voor uw kind en u. Dan is het nog eens extra handig dat we het gebouw delen met twee basisscholen. School en opvang onder een dak is veilig en vertrouwd voor uw kind.

BSO Toverburcht is vijf dagen geopend!

We doen zoveel leuke dingen dat we soms tijd te kort hebben! Maandelijks staat er een nieuw thema centraal en er worden dagelijks leuke activiteiten aangeboden. Elke maand gaan we met de kinderen langs de ouderen in de wijk om iets lekkers langs te brengen of om een activiteit met ze te doen. Op woensdagmiddag hebben we extra veel tijd om er een supermiddag van te maken. De groep is dan kleiner en samen met de vaste pedagogisch medewerker bedenken de kinderen een plan. Elke woensdag gaan we dan ook naar onze eigen moestuin in de wijk om heerlijke groenten te verbouwen. Kinderparticipatie is ons uitgangspunt en de kinderen worden dan ook actief betrokken bij het bedenken van de activiteiten. Hierdoor ontstaan er vaak verrassende en inspirerende activiteiten. Bij Toverburcht mag je jezelf zijn, een belevenis voor ieder kind!

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, techniek-, sport- en spelactiviteiten bij BSO Toverburcht. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers gaan de kinderen op stap om zoveel mogelijk avonturen te beleven.

Bijzondere extra’s bij Toverburcht

Wist u dat wij met een aantal organisaties samenwerken waardoor we u kunnen ontzorgen? Zo hebben we een goede samenwerking met de kinderfysio; wanneer nodig kunnen zij meekijken en meedenken. Ook komt er elke maand een kinderkapper (KidsKnip) langs om, tegen een kleine vergoeding, de kinderen te knippen. Vanwege corona ligt dit helaas tot nader bericht stil.

Samenwerking scholen

BSO Toverburcht deelt het gebouw met basisscholen De Vijfster, De Ontmoeting en De Wonderwind. Doordat we in hetzelfde gebouw gehuisvest zijn, is er een nauwe samenwerking tussen alle organisaties.

Meer informatie

LRK 191325399

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 25 14

Adres

Solisplein 19
2909 SC Capelle aan den IJssel
  • Avatar

    Carola van Herk

    Locatiemanager