Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Toverkunst

BSO Toverkunst in Rotterdam Nesselande

Introductie

Op BSO Toverkunst valt er van alles te beleven. Uw kind heeft altijd wel iemand om mee te spelen. De activiteiten? Die bedenken de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers. Elke dag is er keuze uit verschillende activiteiten. Zowel binnen als buiten. Van knutselen en bouwen tot aan optreden en tafeltennis. Het kan allemaal! Maar er zijn ook workshops waar uw kind aan mee kan doen of hij kan ervoor kiezen om vrij (buiten) te spelen.

Aandacht voor en kijken naar uw kind

Hoe gaat het met uw kind? Waar heeft het zin in? Wat geeft het aan? Niet alleen uitdagende activiteiten zijn belangrijk voor kinderen. Ook de individuele en persoonlijke aandacht. Onze pedagogisch medewerkers weten wanneer een kind even samen een spelletje wil doen. Of een luisterend oor nodig heeft.

Veel aandacht voor sport op BSO Toverkunst

De kinderen die bij BSO Toverkunst komen, kunnen buiten op het hockeyveld verschillende sporten doen. Daarnaast hebben we twee grote gymzalen en mooie buitenruimtes. Hoe oud of jong je ook bent, op deze plekken vinden de kinderen genoeg uitdaging.

Gezellig koken met vrienden

Alle ruimtes hebben hun eigen keuken en er is een grote gezamenlijke keuken. Daar kunnen de kinderen samen koken. Ze leren andere kookculturen kennen door bijvoorbeeld sushi, pasta of tapas te maken. Of door een heerlijke high tea te verzorgen voor de groep. En af en toe koken ze voor u, bijvoorbeeld tijdens de Avond4daagse.

Bijzondere extra’s bij BSO Toverkunst

Wist u dat uw kind heerlijk kan avondeten bij ons? De maaltijden worden vers bereid. Vraag gerust naar de mogelijkheden. En vindt u het handig als we uw kind naar zwem- of dansles brengen? Geen enkel probleem!

We werken samen

We zitten samen met kinderdagverblijf en peuteropvang Toverkunst in één gebouw. Via een interne loopbrug zit BSO Toverkunst vast aan de basisscholen Het Tangram en Passe-Partout. Wel zo handig!

BSO Toverkunst, ook in de vakantie!

Tijdens de vakantie werken wij met storytelling. Dat betekent dat we de kinderen meenemen in een verhaal. Het loopt als rode draad door de vakantie heen, met uitstapjes en leuke activiteiten. Want tijdens de vakantie is er tijd om dingen te doen, die je normaal niet doet. Met een hele groep vrienden. Wat staat er morgen op het programma? Het staat allemaal in het vakantieboekje.

Nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom gerust eens langs! Belt of mailt u ons voor een afspraak?

Meer informatie

LRK 144388145

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:15 - 18:30
Dinsdag
14:15 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:15 - 18:30
Vrijdag
14:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 80

Adres

Marcel Duchampplein 130
3059 RD Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Marjon Bluijs

    Locatiemanager