Kinderopvang

Buitenschoolse opvang UitdeKunst

BSO UitdeKunst in Vleuten

Introductie

Iedere dag een feestje

Is uw kind de nieuwe masterchef? Creatief? Sportief? Muzikaal? Of misschien heeft het andere kwaliteiten die hij of zij nog niet ontdekt heeft. Dan gaat dat snel veranderen … Want uw kind kan elke dag kiezen uit twee gave activiteiten. Van trefbal tot schilderen. En van tuinieren tot dansen, koken of techniekchallenges. Door de enorme variëteit is er voor ieder kind, in iedere leeftijd, wat leuks te doen. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers stimuleren iedereen om mee te doen maar verplichten niets. Want vrij spelen vinden we ook belangrijk. Uitdaging, ontspanning en plezier. Dat kan bij BSO UitdeKunst tegelijk. Want bij ons is iedere dag een feestje! Samen met kinderdagverblijf HotoldeBotol en BSO Piek-o-Bello vormen wij kindercentrum HotoldeBotel. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Slecht weer bestaat niet!

Regen, sneeuw, zon of kou? Bij UitdeKunst maakt dat niets uit. We spelen buiten! Voetballen op het gigantische grasveld, tikkertje doen of lekker rennen op de buitenruimte van de school. Maar ook binnen hebben we het goed: grote groepsruimtes met daarin verschillende speelhoeken voor de kinderen. De 8+ kinderen hebben een ‘eigen huis’. Als ze zang- of toneelambities hebben … het podium staat voor ze klaar! De groepen zijn ingedeeld op leeftijd zodat het (speel)materiaal is afgestemd op de ontwikkeling van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO UitdeKunst. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerken met school

Wij halen kinderen op van de Kees Valkensteinschool, Willibrordschool en de Kindcentrum Haarzicht. Wij werken al jaren met deze scholen samen. Als het nodig is, weten we elkaar te bereiken.

Samenwerken met de BSO

Op woensdag en vrijdag wordt op BSO UitdeKunst ook de opvang voor kinderen van de Torenpleinschool verzorgd. Er is dan altijd een vaste medewerker van Piek-O-Bello aanwezig. Op andere dagen gaan zij naar onze BSO Piek-O-Bello.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 215501706

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Kortland 22
3451 VD Vleuten