Introductie

Bij buitenschoolse opvang (BSO) UitdeKunst kan het allemaal. We hebben onze BSO in drie groepen ingedeeld naar leeftijd. Zo zorgen we ervoor dat de activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd van je kind. Maar je kind bepaalt uiteindelijk helemaal zelf wat het doet. Want de BSO is vrije tijd. En vrije tijd is vrijheid!

Ideale plek

Binnen hebben we grote groepsruimtes met veel licht en leuke hoeken om in te spelen. Een huishoek, bouwhoek, techniekhoek en verschillende leeshoeken. Dus wil je kind lekker knutselen, koken, sporten of meedoen met een toneelstuk? Helemaal goed.

Alle groepen hebben een grote buitenruimte aan twee kanten van het pand. Aan de ene zijde maken we gebruik van het schoolplein van de Kees Valkenstein en aan de achterkant van het pand hebben we een enorm grasveld tot onze beschikking. Onze jongste groep beschikt ook nog over een eigen tuintje aan de achterzijde, grenzend aan het grasveld.

De vakanties zijn het leukst

Elke dag is hier leuk, maar de vakanties zijn misschien wel het allerleukst. Onze activiteiten zijn dan verbonden aan een leuk verhaal met iedere vakantie een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Samen gaan we naar musea of naar de bibliotheek. Of we gaan boodschappen doen op de markt. Je hoort het: we beleven van alles!

Vaste samenwerkingen

Wij werken nauw samen met de basisscholen in de buurt. De leerkrachten kennen we daar goed. Dus als er op school iets belangrijks gebeurt, worden wij op de hoogte gebracht. En andersom natuurlijk ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager e graag eens rond.

Meer informatie

LRK 215501706

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:15 - 18:30
Dinsdag
14:15 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:15 - 18:30
Vrijdag
12:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Kortland 22
3451 VD Vleuten
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager