Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Fantasia

BSO in Capelle aan den IJssel

Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) Villa Fantasia in Capelle aan den IJssel is er speciaal voor kinderen tussen 6 en 8 jaar. Jongere kinderen gaan naar Peuteropvang Villa Wonderland, oudere kinderen gaan naar Villa Sprookjesland. Die verdeling zorgt ervoor dat we onze activiteiten perfect kunnen afstemmen op de leeftijd van je kind.

Een ideale plek

Wij genieten elke dag van ons gebouw. Onze mooie, grote en lichte groepsruimte heeft veel ramen. Er liggen heel veel verschillende speelmaterialen, waardoor er altijd wel iets is waar je kind graag mee aan de slag gaat. Dat doen ze helemaal zelfstandig. Onze warme en betrokken pedagogisch medewerkers zijn er voor begeleiding als een kind daarom vraagt.

Ook superfijn: we mogen de gymzaal van de Montessorischool gebruiken. En als het droog is, spelen we lekker op het grote schoolplein. We maken hier echt van elke dag iets leuks.

Talenten ontdekken

Het maakt niet uit waar je kind van houdt, wij zoeken altijd een activiteit die erbij past. Sporten, dansen, schilderen of muziek maken? We doen het allemaal. Of wij organiseren het, of we werken samen met Brede School Netwerken Capelle aan den IJssel. Zij organiseren workshops en korte cursussen in één van de scholen waar wij onze opvang bieden.

Iets bijzonders

Onze ‘normale’ dagen zijn al heel bijzonder, maar we doen ook vaak unieke dingen. Zo doen we mee aan peutergym, maken we vaak natuurwandelingen en gaan we graag met z’n allen naar speeltuin Plaswijckpark. Speurtochten vinden de kinderen ook geweldig, dus die zetten we met alle liefde uit.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 467864445

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 31 93 20 78

Adres

Lijstersingel 22
2902 JD Capelle aan den IJssel
Middelwatering
  • Avatar

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager