Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Terbregge

Buitenschoolse opvang in Rotterdam Nieuw Terbregge

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) werken we veel samen met de andere BSO’s en scholen in de wijk. Zo spelen we bijvoorbeeld samen vaak levend Stratego. Je kind krijgt hier dus alle kans om heel veel vrienden te maken.

Heel veel te doen

Als we je kind hebben opgehaald van school, eten en drinken we eerst wat met de eigen groep. Dan kan ieder kind even zijn/haar verhaal over de dag kwijt. Daarna start het middagprogramma voor beide groepen. Dansen, aan een show werken, Kapla-bouwwerken creëren, een boekje lezen, huiswerk maken of een creatieve workshop volgen. We luisteren goed naar de wensen van de kinderen en zorgen elke dag voor een wisselend aanbod van activiteiten.

Het gaat bij ons om het opdoen van ervaringen, niet om presteren. We willen je kind zoveel mogelijk laten beleven, zodat het zelf kan ontdekken waar de eigen talenten liggen. Lukt er iets niet? Dan is er de kracht van humor. We maken graag veel plezier met elkaar. En natuurlijk zorgen we voor voldoende rust en een luisterend oor.

Alles bij elkaar

Wij zijn onderdeel van een Integraal Kindcentrum (IKC). We delen ons pand met Verbazisschool WOW en peuteropvang en kinderdagverblijf Villa Terbregge. Zo kan je kind de volledige ontwikkeling op één vertrouwde plek doormaken. Als IKC hebben we een sociale functie in de wijk. Ouders ontmoeten elkaar, pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken nauw samen.

Op maandag, dinsdag en donderdag halen we ook kinderen op van De Heijbergschool. Op woensdag en vrijdag kunnen zij terecht op BSO Didjeridoe. Kinderen van de Verbazisschool WOW kunnen wel de hele week terecht bij ons.

De vakanties zijn te gek

Ieder jaar als de zomervakantie eraan komt, delen we vakantieboekjes uit. Kinderen die al wat langer bij ons zijn, kijken er vaak vol spanning naar uit. Wat is het thema van dit jaar? Waar gaan we naartoe? In de vakantie hoeft een kind zich bij ons geen dag te vervelen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 643313849

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 11

Adres

Meerum Terwogtlaan 137
3056 PP Rotterdam
  • Avatar

    Nienke van Rijmenam

    Locatiemanager