Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Terbregge

BSO Villa Terbregge in Rotterdam Nieuw Terbregge

Introductie

Het lijkt wel alsof alle schoolkinderen in de wijk Nieuw-Terbregge elkaar kennen. Zou dat soms komen doordat we regelmatig met z’n allen levend Stratego spelen? De scholen en verschillende BSO’s in de wijk werken graag met elkaar samen. Uw kind kan zo wel heel veel vrienden maken.

Gemakkelijk: peuteropvang, kinderdagverblijf, school en BSO in één pand

We hebben als Integraal Kindcentrum een sociale functie in de wijk. Ouders ontmoeten elkaar. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken nauw samen. Jongere broertjes of zusjes gaan naar het kinderdagverblijf. Ze krijgen nog even een knuffel als hun oudere broer of zus uit school komt en naar de BSO loopt. Dat is het voordeel als je samen in één pand zit: Verbazisschool WOW, peuteropvang en kinderdagverblijf Villa Terbregge.

Ook opvang voor de kinderen van De Heijbergschool

Op maandag, dinsdag en donderdag halen we de kinderen op van school. Heeft u ook opvang nodig op woensdag en vrijdag? Daarvoor werken we samen met BSO Didjeridoe. Voor kinderen van de Verbazisschool WOW is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschoolse opvang bij BSO Villa Terbregge. Op woensdag wordt voor kinderen van de Verbazisschool WOW geen naschoolse opvang geboden.

BSO Villa Terbregge heeft twee mooie ruimtes op de eerste verdieping

Als we uw kind hebben opgehaald van school, gaan we eerst met de eigen groep wat eten en drinken. Even hun verhaal over de dag horen. Daarna start het middagprogramma voor beide groepen. Dansen, aan een show werken, Kapla-bouwwerken creëren, een boekje lezen, huiswerk maken of een creatieve workshop volgen. We luisteren goed naar de wensen van alle kinderen. En we zorgen voor een wisselend aanbod van activiteiten.

Kinderen worden gezien bij BSO Villa Terbregge

Het gaat bij ons om op het opdoen van ervaringen en niet om presteren. Ieder kind is namelijk uniek. Wij willen een kind allerlei nieuwe belevenissen aanbieden, zodat het kan ontdekken waar zijn of haar talent ligt. En lukt er iets niet? Dan is er de kracht van humor. We maken graag veel plezier met elkaar. Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende rust en een luisterend oor als dat nodig is.

Een speciaal vakantieprogramma vol uitstapjes

Ieder jaar als de zomervakantie eraan komt, delen we vakantieboekjes uit. Kinderen die langer bij ons zijn, kijken er vaak reikhalzend naar uit. Wat is het thema van dit jaar? Waar gaan we allemaal naartoe? In de vakantie hoeft een kind zich geen dag te vervelen bij BSO Villa Terbregge.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 643313849

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 11

Adres

Meerum Terwogtlaan 137
3056 PP Rotterdam
Nieuw Terbregge
  • Anita-Pidoux-300x300.jpg

    Anita Pidoux

    Locatiemanager