Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Veldmuis

BSO Villa Veldmuis in De Meern

Introductie

Buitenschoolse opvang (BSO) Villa Veldmuis is dé plek in De Meern waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar de mooiste avonturen beleven. Hier is alles groots, cool, en helemaal op maat gemaakt voor de oudere groep kinderen.

Lekker veel bewegen

Of het nu binnen in de sporthal is of buiten op de velden en schoolpleinen, bij BSO Villa Veldmuis staat sporten centraal. Na schooltijd kunnen de kinderen zich helemaal uitleven, rondrennen en plezier hebben. Maar ook de creativiteit proberen we te stimuleren, in ons ruime lokaal vol leuke materialen. Er is alle ruimte om samen spelletjes te spelen. Maar even helemaal niks doen mag natuurlijk ook.

Een gevarieerd programma

Na het eet- en drinkmoment beginnen we met het superleuke Fit & Fun-programma. De activiteiten duren ongeveer een uur en zijn heel divers. Denk aan sport en spel, koken, kunst en expressie, wetenschap en techniek, en nog veel meer leuks. We maken zoveel mogelijk gebruik van levensechte en losse materialen om de fantasie van de kinderen te prikkelen.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties zijn bij BSO Villa Veldmuis misschien wel de allerleukste periodes. We kiezen dan telkens een ander thema dat als rode draad door de vakanties loopt. Aan dat thema koppelen we allerlei kook-, sport- en spelactiviteiten. Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers maken de kinderen ook allerlei bijzondere uitstapjes. Zo gaan we bijvoorbeeld naar een mooi museum of doen we samen inkopen in de supermarkt.

Je kind beslist mee

De leukste sfeer ontstaat wanneer de kinderen aan de knoppen mogen zitten en meebeslissen over wat we gaan doen. Daarom nodigen we de kinderen elke dag weer uit tot participatie. Heeft je kind zin om creatief bezig te zijn? Regelen we. Meer behoefte aan een sportief programma? Ook helemaal goed.

Een nauwe samenwerking

Samen met Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Veldmuis vormen we Kindercentrum De Veldmuis. Zo bieden we een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar, met activiteiten die zijn afgestemd op hun leeftijd en interesses.

We hebben ook nauw contact met basisscholen Pantarijn, Het Veldhuis, De Krullevaar en de Shri Krishna. Voor kinderen op deze scholen zijn we heel gemakkelijk bereikbaar. En doordat je kind de groep deelt met kinderen van dezelfde leeftijd, is er altijd wel een vriendje of vriendinnetje aanwezig. Ja, je kind gaat hier hoe dan een fantastische tijd beleven!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 231702917

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 662 07 15

Adres

Keerderberg 21
3453 RD De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager