Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Vroondaal

BSO Vroondaal in Den Haag Vroondaal

Introductie

Een gezellige buitenschoolse opvang (BSO) vol avonturen aan de rand van natuurgebied Madestein in Den Haag. Ideaal, toch? Welkom op BSO Vroondaal!

Buitenschoolse opvang Vroondaal past bij je kind

Kinderen zijn fantastisch, maar soms best kieskeurig. Activiteiten doen ze pas met plezier als het helemaal bij ze past. Op BSO Vroondaal zorgen we daar elke dag voor. Onze BSO is verdeeld in acht groepen in de leeftijdscategorie├źn onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Dat maakt het makkelijker om het programma helemaal te laten aansluiten op de wensen en de leeftijd van je kind.

Een heerlijk gebouw

Ons pand is helemaal nieuw en dus van alle gemakken voorzien. Kinderen ervaren een kalme omgeving met rustige kleuren. We gebruiken gezamenlijke ruimtes van de school en de opvang, de zogenoemde projectruimtes. Ook maken we gebruik van de klaslokalen. Omdat kinderen het gebouw goed kennen en gedurende de dag veel dezelfde gezichten zien, voelen ze zich hier echt helemaal thuis.

Ook buiten volop mogelijkheden

Buiten gebruiken we het omheinde kleuterplein aan de achterzijde van het pand. De midden- en bovenbouw maakt gebruik van de wijde omtrek van het pand. We spelen aan de voorzijde van het pand op het schoolplein, maar we gaan ook graag verder weg naar buiten. Er liggen veel speeltuinen in de buurt en we zijn vaak te vinden in natuurgebied Madestein.

De vakanties zijn te gek

In de vakanties doen we aan suppen, freerunnen, archery attack, hutten bouwen of we gaan naar musea. We stellen elke dag weer een leuk programma samen gebaseerd op een thema. Je kind kiest zelf de activiteit waar hij of zij zin in heeft. Wordt het knutselen, gymmen, muziek maken, koken, met lego spelen of nog iets anders? Alles kan!

Nauwe samenwerking

We zijn onderdeel van integraal kindcentrum (IKC) Vroondaal. Dat betekent niet alleen dat we ons gebouw delen met de basisschool, maar ook dat we nauw met hen samenwerken. Dus gebeurt er op de BSO iets belangrijks? Dan delen we dat met de leerkrachten op school. En andersom ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 200579289

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 44 56 76

Adres

Bertrand Russellaan 16-18
2553 DP Den Haag
Loosduinen
  • Avatar

    Wendy Peschier

    Locatiemanager