Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Xie-Je

BSO Xie-Je in Dordrecht Land van Valk

Introductie

Bijzondere opvang in het schoolgebouw. Geen reistijd, gewoon vanuit het klaslokaal naar de BSO. Makkelijk! Of het nu voorschools, naschools of tijdens de vakanties is, uw kind is van harte welkom op BSO Xie-Je. Voor een lekkere lunch met een aantal biologische producten. Ook tijdens schoolsluitingsdagen kan uw kind bij ons terecht. Wij zorgen voor een supertijd voor uw kind!

We sluiten aan bij school

BSO Xie-Je sluit zich aan bij de normen en waarden en het pedagogisch beleid van de Dordtse Vrije School. Uw kind mag kind zijn. Op school en op de BSO. De structuur die de school en de BSO bieden, geeft veiligheid en rust. Zo kan uw kind tijdens en na schooltijd opgroeien in eenzelfde omgeving.
De kleuters en klas 1 en 2 (groep 1 tot en met 4) zijn om 13.15 uur uit en krijgen na schooltijd een verantwoorde lunch aangeboden bij Xie-Je. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische producten.

Talent ontdekken

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma. En zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf!

BSO-tijd = vrije tijd

Voor alle kinderen is volop ruimte om lekker te spelen met vrienden en vriendinnen. Op maandag, dinsdag en donderdag hebben we de groepen ingedeeld op leeftijd: 4 tot 7 jaar en 7 tot 13 jaar. Op woensdag spelen de kinderen samen in een groep beneden.

Wij zien BSO als vrije tijd voor uw kind. Knutselen, lezen, chillen of lekker ravotten. Xie-Je is een gezellige locatie. Ook maken we vaak gebruik van het schoolplein en de aula van de school. En de speeltuin is dichtbij.
Let op: tijdens de vakanties worden de kinderen die op woensdag naar BSO Xie-je komen, opgevangen bij BSO Villa Speelmaatjes.

Samenwerking

BSO Xie-Je heeft een goede, prettige samenwerking met de Dordtse Vrije school. Daarnaast hebben we veel contact met BSO Villa Speelmaatjes. De kinderen spelen hier op woensdag tijdens de vakanties. Heeft u een kind jonger dan 4 jaar? Kinderdagverblijf Villa Speelmaatjes biedt antroposofische opvang. Deze sluit goed aan bij de normen en waarden van de Dordtse Vrije School en BSO Xie-Je.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 858558804

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 81 16 71

Adres

Dubbelmondestraat 1
3312 NB Dordrecht
Land van Valk
  • Avatar

    Everine van der Sluijs

    Locatiemanager