Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Xie-Je

BSO Xie-Je in Dordrecht Land van Valk

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) gaat je kind hoe dan ook een geweldige tijd beleven. Elke minuut hier voelt ├ęcht als vrije tijd aan. Want dat is precies waar je kind behoefte aan heeft na een schooldag. We werken met twee groepen: een groep voor de 4- tot 7-jarigen en een groep voor de 7- tot 13-jarigen.

Een fijne plek

We zijn een BSO met een antroposofisch karakter en met een warme, huiselijke sfeer. Onze groepsruimtes zijn ruim en licht en we hebben verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Op de bank kan lekker gelezen worden en op beide groepen is er een seizoenstafel.

Verder zijn kinderen bij ons graag creatoef bezig. Denk aan punniken en houtbewerking voor de oudste kinderen. Maar ook vilten, een toneelstuk voorbereiden, of knutselen met wol.

Buiten is er een mooi, groot plein met veel groen. De kinderen kunnen er lekker op ontdekkingstocht. Er liggen boomstammen, houtsnippers en takken, waardoor ze lekker kunnen ontdekken.

Samenwerking

Wij werken prettig samen met de Dordtse Vrijeschool. Tijdens de schoolvakanties spelen de kinderen van BSO De Zonnewende op locatie Xie-Je.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 858558804

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 50 81 16 71

Adres

Dubbelmondestraat 1
3312 NB Dordrecht
Land van Valk
  • Avatar

    Silvana van Abkoude

    Locatiemanager