Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zjaak

BSO Sjakie in de Zjaak in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Bij Buitenschoolse opvang (BSO) Sjakie in de Zjaak in Rotterdam Prinsenland beleven kinderen vanaf 9 jaar een geweldige tijd nadat de laatste schoolbel heeft geklonken. We bieden de kinderen echt een luisterend oor. Ze hoeven niets te vertellen, maar na een drukke schooldag komen de verhalen vaak vanzelf. We zijn altijd aanwezig om de kinderen te helpen en te stimuleren, maar ze maken helemaal hun eigen keuzes. De BSO is vrije tijd, dus zo voelt het bij ons ook.

Met kinderen van dezelfde leeftijd

Op BSO Sjakie in de Zjaak vangen we kinderen vanaf 9 jaar op. Jongere kinderen gaan naar onze andere locatie, Sjakie in de Chocoladefabriek. Zo speelt je kind alleen met leeftijdsgenoten en passen de activiteiten en ruimtes helemaal bij de leeftijd van je kind. We hebben op beide verdiepingen een grote leefruimte met diverse speelhoeken. Onze groepsruimtes zijn sfeervol ingericht, waardoor kinderen zich er snel thuis voelen. Chillen in de huiskamer, iets bouwen van Kapla of slijm maken. Het kan allemaal.

Je kind kiest

Onze pedagogisch medewerkers laten de kinderen zoveel mogelijk vrij. Dat past bij deze leeftijd. Er is op beide verdiepingen ruimte om te bouwen, games te spelen, te verkleden en er is allerlei knutselmateriaal aanwezig. Op de Wii spelen en de Donald Duck lezen, vinden veel kinderen het allerleukst. Als het even kan, gaan we naar buiten. Bijvoorbeeld om te voetballen op het openbare speelplein naast de BSO.

De groepsleiding biedt ook elke week een paar leuke workshops aan. Denk bijvoorbeeld aan kookworkshops in onze ruime keuken of beweegactiviteiten op balkon, speelplein of de naastgelegen gymzaal.

Eropuit in de vakantie

In de vakantie vragen we de kinderen vaak om hun fiets mee te nemen. We gaan er dan op uit voor de leukste activiteiten. Bijvoorbeeld naar het strand van Nesselande, het Kralingse Bos of een museum. Natuurlijk zorgen we voor genoeg begeleiding. Ook op onze eigen locatie organiseren we tijdens de vakanties superleuke activiteiten.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 101147338

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 54

Adres

Maria Wesselingstraat 8
3065 GA Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Roshenny Finies

    Locatiemanager