Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zjaak

BSO Zjaak in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Als de kinderen uit school komen, zijn wij van BSO Zjaak het luisterende oor. Ze hoeven ons niets te vertellen, maar vaak komt het vanzelf. We zijn beschikbaar om even mee te kletsen. We werken dichtbij de kinderen maar laten ruimte voor eigen keuzes en zelfredzaamheid.

BSO Sjakie in Zjaak is er voor kinderen vanaf 7 jaar

Op deze BSO is er een grote leefruimte met diverse speelhoeken. Er staat altijd knutselmateriaal voor het grijpen. Ook spelen op de Wii of een Donald Duck lezen in de leeshoek is favoriet. Als het even kan, gaan we naar buiten. Voetballen of andere sporten op het openbare speelplein naast de BSO.

Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een 9+ groep

Deze groepsruimte is erg sfeervol. Kinderen moeten zich hier thuis kunnen voelen. Chillen in de huiskamer, iets bouwen van Kapla of slijm maken. Het kan allemaal. De pedagogisch medewerkers laten de kinderen zoveel mogelijk vrij. Dat past bij deze leeftijd. De 9+ groep heeft, naast de huiskamer, een jongens- en een meidenkamer. Natuurlijk mag iedereen overal komen. Maar voor Air Hockey, houtbewerken en tafelvoetbal moet je in de jongenskamer zijn. In de meidenkamer is er een spiegelwand en een heleboel make-up.

Workshops

Drie a vier keer per week worden er workshops aangeboden door de groepsleiding. Denk hierbij aan kookworkshops in onze ruime keuken of beweegactiviteiten op balkon of speelplein.

Eropuit in de vakantie

In de vakantie vragen we de kinderen regelmatig om hun fiets mee te nemen. We gaan er dan op uit naar het strand van Nesselande, het Kralingse Bos, de Speeldernis of Speeltuin Het Lage Land. Natuurlijk zorgen we voor genoeg begeleiding. Op onze eigen locatie organiseren we tijdens vakanties obstacle-runs, eet-challenges of andere spannende dingen.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 101147338

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 266 87 54

Adres

Maria Wesselingstraat 8
3065 GA Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Roshenny Finies

    Locatiemanager