Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zomerland

BSO Zomerland in Puttershoek

Introductie

Kindercentrum Zomerland staat voor gezelligheid, vertrouwen, diversiteit, professionaliteit en samenwerken. Op onze BSO is van alles te doen. Uw kind kan meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Houdt hij/zij van sport? Of is hij/zij liever creatief bezig met schilderen, tekenen of muziek maken? Bij ons kan het. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf!

Zomerland staat voor vrije tijd

Voor alle kinderen is volop ruimte om lekker te spelen met vrienden en vriendinnen. Wij zien BSO als vrije tijd voor uw kind. Zomerland is een ruim opgezette locatie met een ruime speelhal en veel speelmogelijkheden in de wijk. Er is een natuurspeeltuin, een dierenweide en er wordt veel gebruik gemaakt van het schoolplein. Daarnaast gaan we regelmatig naar het park en organiseren we vaak activiteiten met Zorgwaard. Zorgwaard en Zomerland zijn beiden onderdeel van het wijkcomité in de ‘Wijk van je leven’. Zo krijgen we regelmatig bezoek van de opa’s en oma’s van Zorgwaard. En soms gaan we zelf een kijkje nemen.

Afwisselende activiteiten

We knutselen en spelen rondom thema’s. Bijvoorbeeld jaargetijden, feestdagen, natuur, kunst en sport. Verder bieden we uw kind volop sport- en spelactiviteiten. Hierbij maken we gebruik van de talenten van onze pedagogisch medewerkers. Ook komt er regelmatig een voorlees- of knutseloma langs om samen met de kinderen te knutselen of een boekje voor te lezen.
Elke vakantie bieden wij extra activiteiten en worden uitstapjes georganiseerd. Kinderen worden hierbij betrokken en ieder kind kan aangeven wat hij/zij leuk vindt om te doen. Want eigen inbreng vinden wij belangrijk.

Samenwerking

Zomerland werkt samen met basisschool Het Driespan en CBS De Schelp in de Puttershoek. We hebben goed contact met het jeugdteam. Hier kunnen we terecht voor opvoedkundig advies. De BSO en kinderdagverblijf Zomerland zitten in hetzelfde gebouw. Vanaf de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar kan uw kind bij ons terecht. Vertrouwd voor de kinderen en voor u.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 827823952

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

078 647 53 31

Adres

Zomerplein 16
3297 SE Puttershoek
  • Avatar

    Anoeshka Campalans

    Locatiemanager