Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zomerland Dependance

BSO in Puttershoek

Introductie

Deze dependance van Zomerland is er speciaal voor de oudere kinderen, die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen zich aanmelden voor deze locatie. Als er dan een plekje is, is het reden voor een feestje. Want alle kinderen willen onderdeel uitmaken van de Toffe Tijgers, zoals ze zichzelf noemen.

Lekker bezig zijn

In de sporthal kunnen we de kantine en een sportzaal gebruiken, dus we doen veel aan sport en spel. Zeker tijdens feestdagen is het een dolle boel als we bijvoorbeeld de levende kerstbomenestafette doen. Je kind kiest zelf met welke sport of welk spel het aan de slag gaat. Er is daarnaast veel ruimte voor andere activiteiten, zoals knutselen, dans, gezelschapsspelletjes, lezen of huiswerk maken.

Naar buiten

We gaan ook graag de deur uit. Het pleintje voor ons gebouw gebruiken we om te voetballen of we slepen de tafels naar buiten en doen daar een gezelschapsspel. Want als het lekker weer is, moet je ervan genieten. Aan de achterkant is er nog een speelveld waar we naartoe gaan als het erg warm is. Daar kunnen we leuke waterspelletjes doen of in de schaduw een boekje lezen.

Magische vakanties

Tijdens de vakanties sluiten we aan bij het vakantiethema van gro-up. De kinderen denken mee over het vakantieprogramma, want zij weten het beste waar ze zin in hebben. Elke vakantie is er wel een nieuwe workshop, een leuke challenge of een andere uitdaging voor de kinderen.

In de zomervakantie gaan we een dag naar de camping in Dordrecht. De kinderen worden opgehaald met een touringcar en de rest van de dag genieten we van de natuur in de Biesbosch. We sluiten de dag af met een barbecue voordat alle kinderen moe maar voldaan terug naar huis gaan.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 149822893

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:15 - 18:30
Dinsdag
15:15 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
15:15 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

078 647 53 31

Adres

Laning 3
3297 TB Puttershoek
-
  • Avatar

    Anoeshka Campalans

    Locatiemanager