Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Zonnewende

BSO Zonnewende in Dordrecht Sterrenburg

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) werken we met één groep van 20 kinderen. Onze fijne locatie bevindt zich midden in de woonwijk, in de school en een groot grasveld om te spelen.

Heerlijke plek

Wij zijn superblij met onze plek, en de kinderen ook. Het gebouw is huiselijk en sfeervol en er zijn allerlei speelhoeken. Ook kunnen we gebruikmaken van een deel van de gang, waar een speciaal gedeelte voor ons met hout is afgezet. We hebben een antroposofisch karakter, wat je onder andere merkt aan de speelmaterialen. Het speelgoed is van natuurlijke materialen zoals hout, vilt, wol en klei. We eten voornamelijk biologische producten.

Samenwerking

Je vindt De Zonnewende in hetzelfde gebouw als de Dordtse Vrijeschool. We werken samen met deze basisschool en sluiten ons aan bij hun normen, waarden en pedagogisch beleid. De structuur die de school en de BSO bieden, geeft veiligheid en rust. Door voor zowel de school als de BSO te kiezen, kan je kind tijdens en na schooltijd opgroeien in eenzelfde omgeving.

In de vakantie voegen we De Zonnewende samen met BSO Xie-je. In de Vrije School, Dubbelmondestraat 1 in Dordrecht.

Wil je de sfeer van BSO De Zonnewende eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 183143590

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
13:00 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 07 30 47

Adres

Zuilenburg 68
3328 VC Dordrecht
Sterrenburg
  • Avatar

    Silvana van Abkoude

    Locatiemanager