Kinderopvang

Kinderdagverblijf Aja Kabaja

Kinderdagverblijf Aja Kabaja in Rotterdam Ommoord

Introductie

Kinderdagverblijf Aja Kabaja

Kinderdagverblijf Aja Kabaja is het oudste kinderdagverblijf van Ommoord. We bestaan al zo lang dat we inmiddels veel ouders terugzien die we ooit als kind hebben mogen opvangen. Ons geheim? Een open sfeer en de volledige aandacht voor je kind.

Een fijne omgeving voor ieder kind

Of je kind nou baby of peuter is, wij zorgen voor altijd voor een passende, leuke activiteit. Heel vaak samen met andere kinderen, met de meest uiteenlopende culturele achtergronden. Samen kleuren we de wereld en leren we elke dag iets nieuws.

Soms van kleine dingen, zoals spelen met de blokken, even wachten op je beurt of een nieuw woord leren tijdens het lezen. Maar we organiseren ook levensechte activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld weleens wandelende takken in de groep en maken we in de zomer een ijskraam waar de kinderen spelend ijsjes aan elkaar verkopen.

Ook de smaakpapillen stimuleren we

In onze professionele keuken koken we tussen de middag elke dag een warme, gezonde maaltijd. Vaak merken we dat kinderen bij ons alles eten, zelfs de groentes die ze thuis niet willen. Want als dat ene vriendje of vriendinnetje het aandurft, dan durven we het allemaal, toch?

Met z’n allen op stap

Onze opvang is leuk, maar de wijde wereld nog veel leuker! Dus gaan we vaak, twee aan twee, hand in hand, de wijk in. Naar de bibliotheek in Ommoord, de kinderboerderij of de speeltuin. Even lekker wandelen, de wind door je haren voelen en van het zonnetje genieten. Daar worden we allemaal blij van.

Goed bereikbaar

Ons kinderdagverblijf is heel makkelijk bereikbaar. Je vindt ons op loopafstand van metrohalte Romeynshof en met de auto kun je meestal voor de deur parkeren, helemaal gratis.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Ellen je graag eens rond.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 231064676

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 421 34 12

Adres

Cordell Hullplaats 1
3068 VA Rotterdam
Ommoord
  • Avatar

    Ellen van de Pas

    Locatiemanager