Kinderopvang

Kinderdagverblijf Aja Kabaja

Kinderdagverblijf in Rotterdam Ommoord

Introductie

Kinderdagverblijf Aja Kabaja is het oudste kinderdagverblijf van Ommoord. We bestaan al zo lang dat we inmiddels veel ouders terugzien die we ooit als kind hebben mogen opvangen. Ons geheim? Een open sfeer en de volledige aandacht voor je kind.

Een fijne omgeving voor ieder kind

Of je kind nou baby of peuter is, wij zorgen altijd voor een leuke activiteit. Vaak samen met andere kinderen, met de meest uiteenlopende culturele achtergronden. Samen kleuren we de wereld en leren we elke dag iets nieuws. We hebben zeven groepen, verdeeld over de verschillende leeftijden.

We werken met steeds wisselende thema’s. Bijvoorbeeld Groei en Bloei. Dan zien we in een broedkastje van dichtbij het proces van kip tot kuiken. In de zomer zetten we een ijskraam neer waar de kinderen spelend ijsjes aan elkaar verkopen. En onze pedagogisch medewerkers spelen gitaar, dus ook voor muzikale ontwikkeling is er volop aandacht.

Een heerlijke plek

Ons gebouw biedt alles wat een kinderhartje begeren. Er zijn verschillende speelhoekjes. Zo is er een speelkeuken, een auto- en bouwhoek en een tipitent om in te spelen. De kinderen hebben veel bewegingsvrijheid en kunnen hun eigen keuzes maken. De allerkleinsten gaan op ontdekking voor de spiegel en voelen aan de waterspeelmat.

Lekker naar buiten

Buiten hebben we een natuur-ontdektuin, waar iedereen lekker vies mag worden. We maken moddersoep, verzorgen de bloemen, spelen in het theater, schommelen en spelen verstoppertje. Hier kan van alles, ook voor de baby’s. Twee ontdektuinen zijn speciaal voor hen ingericht. Daar vinden ze zandbakjes en een babyschommel.

Op stap

Onze opvang is leuk, maar de wijde wereld is nog veel leuker. Dus gaan we vaak, twee aan twee, hand in hand, de wijk in. Naar de bibliotheek in Ommoord, de kinderboerderij of de speeltuin. Even lekker wandelen, de wind door je haren voelen en van het zonnetje genieten. Daar worden we allemaal blij van.

Ook doen we mee aan de nationale ModderDag, de nationale pannenkoekendag, Moederdag, Vaderdag, de Nationale Buitenspeeldag en de Kinderboekenweek. En door de beweegspellen van het programma Beweegkriebels krijgt iedereen zin om lekker los te gaan.

Ook de smaakpapillen stimuleren we

In onze keuken kookt een professionele kok tussen de middag elke dag een warme, gezonde maaltijd. Vaak merken we dat kinderen bij ons alles eten, zelfs de groentes die ze thuis niet lusten. Want als dat ene vriendje of vriendinnetje het aandurft, dan durven we het allemaal toch?

Goed bereikbaar

Ons kinderdagverblijf is heel goed bereikbaar. Je vindt ons op loopafstand van metrohalte Romeynshof en met de auto kun je meestal voor de deur parkeren, helemaal gratis.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 231064676

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 421 34 12

Adres

Cordell Hullplaats 1
3068 VA Rotterdam
  • Avatar

    Ellen van de Pas

    Locatiemanager