Kinderopvang

Kinderdagverblijf Aja Kabaja

Kinderdagverblijf in Rotterdam Ommoord

Introductie

Met een gerust gevoel naar uw werk? Dit kan met opvang bij kinderdagverblijf Aja Kabaja. Wist u dat dit het eerste kinderdagverblijf van Ommoord was? Wij zien veel van onze kinderen als ouders weer terug. Aja Kabaja, een begrip in de wijk. Er heerst een open sfeer en natuurlijk hebben wij de volledige aandacht voor uw kind.

Bij kinderdagverblijf Aja Kabaja eten we elke dag warm

In onze professionele keuken koken we elke dag tussen de middag een warme, gezonde maaltijd. We merken dat veel kinderen bij ons alles lusten. Ook die groentes die ze thuis niet willen eten. Wanneer ze merken dat de andere kinderen best broccoli eten, eten ze mee. Leuk is dat om te zien.

Veel verschillende kinderen

Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat er voor ieder kind een fijne omgeving is om te spelen. Baby of peuter, onze activiteiten zijn afgestemd op de ontwikkeling van uw kind. Bij Aja Kabaja komen kinderen van verschillende culturen. Zo kleuren we samen de wereld.

Elke dag is een nieuwe ontdekkingstocht

Kleine kinderen leren van de kleinste dingen. Samen spelen met de blokken. Even wachten op je beurt tijdens het eten. Een nieuw woord tijdens het lezen van een boekje. Daarnaast bieden wij levensechte activiteiten aan waar kinderen veel van leren. Zo zijn er bijvoorbeeld weleens wandelende takken in de groep. De kinderen vinden dat reuze interessant! Of we maken een ijskraam waar kinderen spelenderwijs ijsjes aan elkaar kunnen verkopen.

Wij gaan graag op stap in de wijk

Twee aan twee, hand in hand. Een hele rij peuters achter elkaar, ‘marcherend’ in de wijk. Zo ontzettend leuk. Voor uw kind, maar ook voor ons! Ze worden blij van een wandeling. Even die wind door je haar en genieten van het zonnetje. We maken uitstapjes naar de bibliotheek in Ommoord, de kinderboerderij of de speeltuin.

Kinderdagverblijf Aja Kabaja is goed bereikbaar

U vindt ons op loopafstand van metrohalte Romeynshof. Parkeren kan meestal voor de deur, gratis. Misschien kent u de locaties van BSO Geelkruid en BSO Nansenplaats? Daar liggen wij vlakbij. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. U bent van harte welkom.

Meer informatie

EUR 8,99

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 231064676

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
010 251 80 76

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 421 34 12

Adres

Cordell Hullplaats 1
3068 VA Rotterdam
Ommoord

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Ellen van de Pas

    Locatiemanager