Kinderopvang

Kinderdagverblijf Alice in Wonderland

Kinderdagverblijf Alice in Wonderland in Den Haag Bezuidenhout

Introductie

Op ons supergezellige kinderdagverblijf werken we met drie verschillende groepen: een babygroep, een peutergroep en een verticale groep. Op die manier kunnen we onze activiteiten altijd perfect afstemmen op het ontwikkelniveau en de leeftijd van je kind..

Een heerlijke plek

We zitten op een hele fijne plek, aan de Juliana van Stolberglaan. We hebben een mooie rustige binnentuin met een aparte babyruimte, zandbak en huisjes. Heerlijk om te zien hoe al die mogelijkheden voor veel fantasie bij de kinderen zorgt. Ook hebben we veel leuk speelgoed om buiten mee aan de slag te gaan, zoals fietsen, steppen, ballen en hoepels.

Is het heel slecht weer, dan gaan we lekker naar binnen. Gelukkig is het daar ook goed vertoeven. We hebben drie ruim opgezette groepsruimtes en een hele mooie speelhal. Het is er knus en vol uitdagende speelmogelijkheden. We werken met een steeds wisselend thema dat altijd past binnen de belevingswereld van je kind. We passen de inrichting altijd helemaal aan op basis van het thema van dat moment.

Bijzondere activiteiten

We proberen elke dag op het kinderdagverblijf zo leuk mogelijk te maken. Dat doen we onder andere door speciale activiteiten te organiseren. Zo komt er geregeld iemand langs om Peutergym te geven. Ook doen we elk jaar mee aan ModderDag. En tijdens de Nationale Voorleesdagen en Kinderboekenweek vragen we ouders, opa’s en oma’s om eens langs te komen en iets voor te lezen.

We gaan graag op stap, bijvoorbeeld naar de speeltuin in de buurt of naar de bibliotheek. Of gewoon even met z’n allen een boodschap doen in de Theresiastraat. Ook is er elk jaar een zomerfeest. Dan ontmoeten alle ouders elkaar en worden er lekkere hapjes uit de verschillende keukens geproefd.

Een fijne overgang

Wij werken met het VE-programma Piramide. Daarmee leren de kinderen spelenderwijs allerlei vaardigheden die van pas komen op de basisschool. We focussen daarbij veel op de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Als je kind straks 4 jaar wordt, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht aan de basisschool. Zo maken we die belangrijke stap zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 117719183

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 26

Adres

Juliana van Stolberglaan 3a
2595 CA Den Haag
Bezuidenhout
  • Avatar

    Kerstin Duits

    Locatiemanager