Kinderopvang

Kinderdagverblijf Beestenboel

Kinderdagverblijf Beestenboel in Capelle aan den IJssel 's-Gravenland

Introductie

Kinderdagverblijf Beestenboel

Bij kinderdagverblijf Beestenboel is elke dag anders, en elke dag leuk. Met verschillende thema’s, een ruime keuze aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd zorgen we ervoor dat spelend leren een echt feestje wordt.

Lekker doen wat je wil

In onze veilige, overzichtelijke ontdektuin kan je kind lekker buitenspelen, zelfs als baby. Is je kind al iets groter? Dan gaan we lekker aan de slag in de zandbak, met sjouwen of maken we een ritje op de fiets. Binnen in onze ruime speelhal zijn er verschillende ontdekhoeken, dus er zit altijd wel iets tussen waar je kind zin in heeft.

Ook heel leuk: we maken zo nu en dan uitstapjes. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of met de bolderkar naar het park.

De ideale groepen

We werken met twee groepen: een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een volggroep voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Zo is er in de babygroep altijd een fijne sfeer door rust en geborgenheid. In de volggroep zien we juist dat kinderen van verschillende leeftijden snel van elkaar leren.

Maak kennis met Puk

Ken je Puk al? Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt je kind de wereld te ontdekken en te begrijpen. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van je kind.

De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk, maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Alle activiteiten stemmen we af op de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende leeftijdsgroepen.

Een naadloze overgang

Wordt je kind 4? Dan is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen dan voor een goede overdracht. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen het KIJK! overdrachtsformulier in, bespreken dit met je en sturen het daarna naar de school van jullie keuze.

We gaan ook af en toe op visite bij basisschool OBS West om alvast te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Als je kind de stap naar de basisschool heeft gemaakt, kun je ook voor buitenschoolse opvang Neverland van gro-up kiezen. Die bevindt zich op dezelfde locatie als OBS West en zal je kind dus bekend voorkomen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Jolene je graag eens rond.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 213734096

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 49 46

Adres

Puccinistraat 84
2901 GL Capelle aan den IJssel
's-Gravenland
  • Avatar

    Elloise Broere

    Locatiemanager