Kinderopvang

Kinderdagverblijf Beestenboel

Kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel 's-Gravenland

Introductie

Bij kinderdagverblijf Beestenboel is elke dag anders, en elke dag leuk. Met verschillende thema’s, een ruime keuze aan speelgoed en activiteiten voor elke leeftijd zorgen we ervoor dat spelend leren een echt feestje wordt.

Lekker doen wat je wil

In onze veilige, overzichtelijke ontdektuin kan je kind lekker buitenspelen. We hebben veel speelmogelijkheden met zandelementen en ook met water is er van alles te doen. Is je kind nog een baby? Ook dan valt er genoeg te beleven. Er is zelfs een speciaal babyplein in de maak.

Binnen, waar het heel huiselijk voelt, hebben we een ruime gang met verschillende uitdagende ontdekhoeken. Er zit dus altijd wel iets tussen waar je kind zin in heeft.

De leukste activiteiten

We organiseren veel leuke vaste activiteiten, zoals de ModderDag en het Voorleesontbijt. Ook besteden we veel aandacht aan de Kinderboekenweek, Sinterklaas en kerstmis. Eens in de 3 maanden gaan we met z’n allen op visite bij OBS West om te kijken hoe het er in de kleuterklas aan toegaat.

Ook heel leuk: we maken zo nu en dan uitstapjes. Bijvoorbeeld naar de speeltuin of met de bolderkar naar het park.

De ideale groepen

We werken met twee groepen: een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een volggroep voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Zo is er in de babygroep altijd een fijne sfeer door rust en geborgenheid. In de volggroep zien we juist dat kinderen van verschillende leeftijden snel van elkaar leren.

Een naadloze overgang

Wordt je kind 4? Dan is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen dan voor een goede overdracht. Onze pedagogisch medewerkers vullen het KIJK! overdrachtsformulier in, bespreken dit met je en sturen het daarna naar de school van jullie keuze.

Als je kind de stap naar de basisschool heeft gemaakt, kun je ook voor buitenschoolse opvang Neverland van gro-up kiezen. Die bevindt zich op dezelfde locatie als OBS West en zal je kind dus bekend voorkomen.

Goed om te weten: we werken nauw samen met logopedie en Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Capelle a/d IJssel. Ook gaan we de komende tijd steeds meer met het verzorgingstehuis doen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 213734096

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 49 46

Adres

Puccinistraat 84
2901 GL Capelle aan den IJssel
's-Gravenland
  • Avatar

    Elloise Broere

    Locatiemanager