Kinderopvang

Kinderdagverblijf Boerderij de Balije

Kinderdagverblijf Boerderij de Balije in De Meern

Introductie

Kinderdagverblijf Boerderij de Balije

Midden in het groene hart van onze buurt staat een volledig gerenoveerde boerderij waar we elke dag met heel veel plezier kinderen van 0 tot 4 jaar opvangen. Kom een keer langs en je zult merken: deze plek is heel bijzonder, de sfeer misschien nog wel bijzonderder.

Een plek om je thuis te voelen

Op deze prachtige, kleine locatie gaat je kind zich snel thuisvoelen. Waar vroeger het stro en hooi voor de dieren bewaard werd, hebben we mooie groepsruimtes gecreëerd. We werken met verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar met elkaar in een groep spelen en leren. De activiteiten stemmen we altijd af op de leeftijd en interesses van ieder kind.

Lekker naar buiten

Hoe mooi de boerderij ook is, als het even kan trekken we er met z’n allen graag op uit. De ligging in het groene hart van de buurt maakt buitenspelen supermakkelijk. Ook onze tuin, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept, is een ware beleving voor je kind. Bomen, struiken, planten en een zandbak in natuurlijke vorm, er is alle ruimte om op ontdekking te gaan en samen met de andere kinderen een eigen spel te maken.

De meest uiteenlopende activiteiten

Spelen met auto’s, lekker bouwen of toch met de poppen spelen? Het kan allemaal. Elke groep heeft verschillende speelhoeken en ook in de hal is voldoende speelruimte voor je kind. We stimuleren de kinderen in hun zelfstandigheid en de activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kinderen van 3 jaar of ouder bieden we verschillende activiteiten aan waarmee we ze voorbereiden op de basisschool. Met baby’s doen we ook speciale activiteiten, zoals babymassage.

Een naadloze overgang

Wordt je kind 4? Dan is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen dan voor een goede overdracht. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen het peuter-kleuter-overdrachtformulier in, bespreken dit met je en sturen het daarna naar de school van jullie keuze. En is er opvang nodig na schooltijd? Dan blijven jullie natuurlijk van harte welkom op de BSO in onze boerderij.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 174581579

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 96 69 27

Adres

Augustusweg 36
3453 KS De Meern
Wijk 10 Vleuten-De Meern
  • Avatar

    Richelle Graafland

    Locatiemanager