Kinderopvang

Kinderdagverblijf Boerderij de Balije

Kinderdagverblijf Boerderij de Balije in De Meern

Introductie

Sfeervolle, monumentale boerderij

In het groene hart van de buurt staat deze volledig gerenoveerde monumentale boerderij. Helemaal geschikt gemaakt voor de kinderopvang zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer van de boerderij. De hildes (vroegere zolder) zijn bewaard gebleven. Waar vroeger het stro en hooi voor de dieren bewaard werd, zijn nu mooie groepsruimtes. Kinderdagverblijf Boerderij de Balije heeft verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar met elkaar in een groep spelen en leren. Jong leert van oud en andersom. Een prachtige, kleine locatie waar kinderen zich snel thuisvoelen. Samen met BSO Boerderij de Balije vormen wij kindercentrum Boerderij de Balije. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Natuurlijk Buitenspelen

Buitenspelen doen we volop bij Boerderij de Balije. De ligging in het groene hart van de buurt geeft veel mogelijkheden tot buitenactiviteiten. Ook onze tuin, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept is iedere dag een ware beleving voor de kinderen van kinderdagverblijf Boerderij de Balije. Bomen, struiken, planten en een zandbak in natuurlijke vorm. Alle ruimte om elke dag op ontdekking te gaan en samen met de andere kinderen hun eigen spel te maken.

Activiteiten

Spelen met auto’s, poppen en lekker bouwen? Elke groep heeft verschillende speelhoeken. Ook in de hal is voldoende speelruimte voor uw kind. De kinderen worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid en de activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen. Voor de 3+ kinderen worden er uitdagende activiteiten aangeboden waardoor zij voorbereid worden op de basisschool. Daarnaast doen we ook speciale activiteiten met baby’s zoals babymassage.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuter-overdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Opvang nodig na schooltijd? Dan is uw kind van harte welkom bij BSO Boerderij de Balije.

Meer informatie

EUR 9,17

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 174581579

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
079 346 11 80

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 669 10 23

Adres

Augustusweg 36
3453 KS De Meern

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Lucinda Koolhof

    Locatiemanager