Kinderopvang

Kinderdagverblijf Confetti

Kinderdagverblijf Confetti in Capelle aan den IJssel Oostgaarde

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende baby of peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij kinderdagverblijf Confetti. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes en peuter).

Uitdagend ontdekplein

Kinderdagverblijf Confetti heeft een natuurlijk ontdekplein waar zowel baby’s als peuters worden uitgedaagd om te spelen en ontdekken. Baby’s hebben een eigen hoekje en peuters kunnen gebruikmaken van het gehele plein. Verstoppen, klimmen, in de zandbak spelen of op ontdekkingstocht in de prachtige, groene buitenruimte.

IKC Oostgaard

Confetti werkt intensief samen met basisschool Ontdekrijk. Samen met Ontdekrijk vormen kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Confetti en peuteropvang Peuterrijk en integraal kindcentrum in de wijk Oostgaarde. Ook als uw kind naar een andere school gaat, zorgen wij voor goede overdracht. Op het moment dat er zorgen zijn over uw kind bespreken we die eerst met u. Met uw toestemming nemen we daarna contact op met de basisschool voor een ‘warme overdracht’. Dit wil zeggen dat wij een afspraak maken met de leerkracht waarbij uw kind in de klas komt. Zodat de leerkracht al op de hoogte is van de ontwikkeling van uw kind.

Pieter Bas

Basisschool Pieter Bas is de naastgelegen school bij kindercentrum Confetti. Ook bij de Pieter Bas zorgen wij voor een goede overdracht.

Meer informatie

LRK 139427296

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 284 99 76

Adres

Dakotaweg 69
2905 AB Capelle aan den IJssel
Oostgaarde
  • Avatar

    Esther Wiemers

    locatiemanager