Kinderopvang

Kinderdagverblijf Dalton Kindcentrum Pijnacker

Kinderdagverblijf Dalton Kindcentrum Pijnacker in Pijnacker

Introductie

Welkom op Kinderdagverblijf Dalton Kindcentrum Pijnacker. Hier wordt je kind stapsgewijs voorbereid op de basisschool. Maar misschien nog wel belangrijker: je kind gaat hier een geweldige tijd beleven.

Kinderdagverblijf Dalton Kindcentrum Pijnacker biedt structuur

Jonge kinderen gedijen bij veel regelmaat en structuur. Bij Kinderdagverblijf Dalton Kindcentrum Pijnacker zorgen wij daar dus voor. We eten, slapen en spelen op vaste tijden. De activiteiten zijn juist elke dag anders. Want door zoveel mogelijk afwisseling en avontuur doet je kind telkens nieuwe ervaringen en vaardigheden op. Onze betrokken en gepassioneerde pedagogisch medewerkers zorgen daarbij voor constante begeleiding.

Een fijne plek

Ons gebouw is heel nieuw, en daarom voorzien van alle gemakken. In de ruimtes is er door de vele ramen veel natuurlijk licht en in de centrale hal is er alle ruimte om lekker te spelen. Maar als het weer het een beetje toelaat, gaan we lekker naar buiten. Daar hebben we een ruim, afgesloten speelterrein waar de kinderen alles kunnen doen wat hun hartje begeert.

Een goede overstap

We delen ons gebouw met De Tweemaster. Dat maakt de overstap naar de basisschool heel klein en fijn. Omdat we goed samenwerken met de school, zorgen we voor een doorgaande leerlijn naar het Daltononderwijs. Wij zorgen er dus voor dat je kind straks helemaal klaar is voor de overstap.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 125292430

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 346 11 06

Adres

Blauwe Kiekendieflande 1
2641 MM Pijnacker
  • Avatar

    Amber Tenholter

    Locatiemanager