Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Draaimolen

Kinderdagverblijf De Draaimolen in Rotterdam Schiebroek

Introductie

In ons kinderdagverblijf staan twee kikkerkastjes, elke dag halen we daar boekjes uit om voor te lezen aan onze kinderen. Soms onderbreken de kinderen het verhaal. Omdat ze heel graag willen vertellen wat ze op de plaatjes zien. En de andere keer luistert iedereen ademloos naar de vertelling. We hebben een reizende koffer met boekjes en knuffels om mee naar huis te nemen, dan kunt u samen met uw kind genieten.

We kijken naar uw kind

Wij werken met ‘KIJK!’. Dit betekent dat we elke dag kijken naar de ontwikkeling van uw kind. Merken we dat uw kind minder goed praat dan leeftijdsgenootjes of ons juist de oren van het hoofd kletst? Dan stimuleren we hem of haar met een specifiek aanbod van activiteiten. Kinderen leren van elkaar.

Uw kind en u staan bij ons centraal

Het lokaal uit sluipen zodat uw kind niet gaat huilen als u vertrekt? Dat is niet nodig bij ons. Wij besteden namelijk extra aandacht aan het brengmoment. Vindt uw kind het lastig dat u weggaat? Dan nemen we hem of haar rustig op schoot en zwaaien we u samen uit.

Wij vinden het belangrijk dat uw dag ontspannen verloopt. Daar doen we ons best voor. Als u wilt geven wij uw kind een warme maaltijd in de middag. Dat scheelt tijd in de avond.

U kunt ons goed bereiken …

… en zelfs gratis parkeren voor de deur. Komt u met de fiets? Deze kunt u eenvoudig stallen in de fietsbeugels bij de deur. We hebben ook een schuurtje waar u de kinderwagen kunt plaatsen. Aan alles is gedacht.

Wij werken samen met …

… het Centrum voor Jeugd en Gezin en de bibliotheek. U vindt ons naast basisschool de Wilgenstam. Kinderdagverblijf Het Ritme en Hillegonda’s Tuin liggen ook in de buurt. Veel van onze kinderen stromen door naar BSO De Sleekoepel wanneer ze naar de basisschool gaan.

Kom langs bij kinderdagverblijf De Draaimolen. Wij leiden u graag rond. Bel om een afspraak te maken.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 123655729

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 422 21 34

Adres

Meidoornsingel 126
3052 BT Rotterdam
Schiebroek
  • Avatar

    Kim Breedveld

    Locatiemanager