Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Draaimolen

Kinderdagverblijf in Rotterdam Schiebroek

Introductie

Het lokaal uit sluipen zodat je kind niet gaat huilen als je vertrekt? Dat is niet nodig bij ons. Wij besteden extra veel aandacht aan het brengmoment en maken van elke dag een feestje. Wij nemen je kind op schoot en zwaaien je samen uit. Bijna altijd met een lach op alle gezichten.

Open sfeer

Ons kinderdagverblijf zit in een mooi, oud pand met veel doorkijkglas. Daardoor voelt alles heel huiselijk en kunnen kinderen van verschillende leeftijden altijd even bij elkaar naar binnen kijken. Samen met ons opendeurbeleid zorgt dat voor een hele open en leuke sfeer. Het is voor een baby heel leuk om op ontdekking te gaan bij de grotere kinderen. Andersom zie je vaak dat de grotere kinderen het ook heel leuk vinden om even bij de kleine baby’s te kijken.

Je kind bepaalt

Op jonge leeftijd moet je kinderen lekker hun eigen gang laten gaan. Daarom liggen alle spelmaterialen binnen handbereik van de kinderen. Zo kunnen ze lekker zelf aan de slag. Wij zijn er natuurlijk altijd om hulp te bieden als dat nodig is.

De frisse lucht in

Als het even kan, gaan we naar buiten. We hebben een hele mooie en grote natuurtuin met een speeltoestel, grote oude hoge bomen, een voorleeshoekje, ontdekpaden, een schommel, fietsjes en een zandbank. Voor de baby’s hebben we aan de voorkant een wat kleiner speelplein. Daar worden ze niet onder de voet gelopen door de grotere kinderen.

Favoriet van veel kinderen is het feest dat we in de zomer organiseren. Ouders mogen dan met hun kinderen langskomen en meedoen met allerlei bijzondere activiteiten.

Een ideale overgang

Je vindt ons naast basisschool de Wilgenstam en BSO De Sleekoepel. Die plekken voelen voor veel kinderen al vertrouwd, dus veel kinderen kiezen er na het kinderdagverblijf voor om daar naartoe te gaan.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 123655729

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 422 21 34

Adres

Meidoornsingel 126
3052 BT Rotterdam
Schiebroek
  • Avatar

    Chantal Groothuizen

    Locatiemanager