Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Groene Kikker

Kinderdagverblijf De Groene Kikker in Haastrecht

Introductie

Kinderdagverblijf De Groene Kikker

Kinderdagverblijf De Groene Kikker is een begrip in Haastrecht. Vanwege de warme sfeer. En de drie groepen met ieder een eigen kenmerk. Op babygroep De Kikkertjes kan je baby ongestoord rondkruipen. Plons is de verticale groep. Hier leren jong en ietsjes ouder van elkaar. En op de peutergroep Kermit ontdekken de ‘oudsten’ met elkaar de wereld. Even bij de andere groep kijken kan, de deur staat open.

Een thema met extra aandacht voor taal

Geen dag is hetzelfde op De Groene Kikker. Oké, we hebben een vast ritme. Zodat je kind weet wanneer het gaat eten, slapen en wanneer jij weer komt. Maar daar tussendoor is van alles mogelijk. Door de ruime keuze aan speelgoed. En de thema’s die elkaar afwisselen. Is het thema boodschappen doen? Dan bouwen we een winkel na. Met levensechte materialen zoals lege verpakkingen, een kassa en namaakgeld. Het thema komt uit het programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Daarmee leert je kind door te spelen de verschillende kleuren, vormen, getallen en letters. In het eigen tempo. Plezier staat voorop. Dan leer je het meest!

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf De Groene Kikker heeft twee groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Frisse lucht snuiven

Iedere dag snuiven we frisse lucht op. Lekker buitenspelen. De baby’s gaan gewoon mee. Voor hen is er een afgeschermd stuk kunstgras. De andere kinderen spelen in de zandbak, fietsen, sjouwen, enzovoorts. Af en toe maken we een uitstapje: met de bolderkar naar de speeltuin of het park. De verwondering op die blije gezichtjes … zo bijzonder om te zien!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Lies je graag eens rond. .

Meer informatie

LRK 215340723

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 251 80 76

Adres

Grote Haven 2e
2851 BM Haastrecht
  • Avatar

    Silvana Schouten

    Locatiemanager