Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Klauteraars

Kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel Schenkel

Introductie

Op ons kinderdagverblijf beleeft je kind een geweldige tijd. We zijn kleinschalig waardoor elke medewerker alle kinderen bij naam kent. Dat vinden we belangrijk, want alleen zo kunnen we écht oog voor je kind hebben.

Kinderen kiezen zelf

Kinderen moet je niet te veel willen opdringen. Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk voor ze gemaakt om zelf te beslissen waarmee ze aan de slag gaan. We hebben verschillende uitdagende speelhoeken gecreëerd. Het speelgoed in de hoeken ligt op ooghoogte, zodat ze er makkelijk mee aan de slag kunnen. Voor ieder kind is er genoeg uitdaging.

Voor de baby’s staat er een speciale box. Daarin kunnen ze vrijuit spelen terwijl ze toch contact hebben met de andere kinderen.

Lekker naar buiten

Als het even kan, spelen we buiten. Of gaan we met de elektrische bakfiets op stap. Genieten van de natuur. En stiekem kijken ze soms ook naar de ‘grote’ kinderen van de basisschool die naast ons spelen. Zo wordt de stap naar school wat kleiner.

We werken met thema’s. Elke zes weken is er een nieuw thema waarbinnen we allerlei activiteiten bedenken. Dat geeft duidelijkheid en structuur.

Samenwerking

We werken nauw samen met basisscholen in de buurt. Dus als je kind de overstap maakt, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 448690858

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 450 17 43

Adres

Bongerd 10
2906 VK Capelle aan den IJssel
Schenkel
  • Avatar

    Ruth van Bochove

    Locatiemanager