Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Kleine Reus

Kinderdagverblijf De Kleine Reus in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Vaste rituelen, ruimte om jezelf te ontwikkelen. Spelen met andere kinderen en leren omgaan met jezelf in een groep. Op deze gebieden levert kinderdagverblijf De Kleine Reus een toegevoegde waarde aan het leven van uw kind. Onze betrokken pedagogisch medewerkers hebben echt aandacht. Welkom bij ons kinderdagverblijf!

De Kleine Reus is een antroposofisch kinderdagverblijf

Bij ons mag uw kind zijn wie het is. We leren de kinderen respect te hebben voor de natuur. We eten biologisch en zorgen voor onze kippen. In elke groep hebben we aandacht voor het seizoen. Dat merkt u aan de activiteiten die we doen, de feesten die we vieren en de seizoenstafels. Bovendien vieren we naast Pasen en Kerstmis ook Sint Maarten en Sint Jan.

Rust en warmte op De Kleine Reus

Dat ziet u meteen terug in de inrichting van de groepen. Niet alleen is het speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen maar ook de meubels. De babygroepen hebben een mooi groot terras. Daar kunnen de allerkleinsten heerlijk buitenspelen. Voor de peuters is er een prachtige ontdektuin. Deze tuin grenst direct aan de peutergroepen. De ‘grotere kleintjes’ uit de babygroep nemen ook bijna elke dag een kijkje in de tuin.

Kinderen zien ontwikkelen

We observeren de kinderen op ons kinderdagverblijf met de KIJK!-methode. De methode helpt ons passende activiteiten aan te bieden aan uw kind. We vinden het erg belangrijk om hier elke dag met u over te praten.

Onze omgeving

Kinderdagverblijf De Kleine Reus ligt vlakbij speeltuin Pietje Bell en het Prinsenpark. Daarnaast gaan we vaak spelen in de kleine speeltuinen in de wijk. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de Jacques Dutilhweg. Om de hoek stopt bus 36.

Wordt uw kind vier? Dan kan het ook naar De Kleine Reus!

Er is namelijk ook een BSO De Kleine Reus. Daar vangen ze kinderen op van drie basisscholen. De Rudolph Steinerschool en De Kleine Prins in de wijken Prinsenland en Lage Land.

Kom eens langs en laat u verrassen!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 842754957

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 447 03 63

Adres

Nancy Zeelenbergsingel 825
3065 JJ Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Sarah van Maanen

    Locatiemanager