Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Kleine Reus

Kinderdagverblijf De Kleine Reus in Rotterdam Prinsenland

Introductie

Vaste rituelen, ruimte om jezelf te ontwikkelen. Spelen met andere kinderen en leren omgaan met jezelf in een groep. Op deze gebieden levert kinderdagverblijf De Kleine Reus een toegevoegde waarde aan het leven van je kind. Onze betrokken pedagogisch medewerkers hebben echt aandacht. Welkom bij ons kinderdagverblijf!

De Kleine Reus is een antroposofisch kinderdagverblijf

Bij ons mag je kind zijn wie het is. We leren de kinderen respect te hebben voor de natuur. We eten biologisch en zorgen voor onze kippen. In elke groep hebben we aandacht voor het seizoen. Dat merk je aan de activiteiten die we doen, de feesten die we vieren en de seizoenstafels. Bovendien vieren we naast Pasen en Kerstmis ook Sint Maarten en Sint Jan.

Rust en warmte op De Kleine Reus

Dat zie je meteen terug in de inrichting van de groepen. Niet alleen is het speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen maar ook de meubels. De babygroepen hebben een mooi groot terras. Daar kunnen de allerkleinsten heerlijk buitenspelen. Voor de peuters is er een prachtige ontdektuin. Deze tuin grenst direct aan de peutergroepen. De ‘grotere kleintjes’ uit de babygroep nemen ook bijna elke dag een kijkje in de tuin.

Kinderen zien ontwikkelen

We observeren de kinderen op ons kinderdagverblijf met de KIJK!-methode. De methode helpt ons passende activiteiten aan te bieden aan je kind. We vinden het erg belangrijk om hier jaarlijks met ouders over te praten. Daarnaast krijg je natuurlijk een dagelijkse overdracht over de belevenissen van die dag.

Onze omgeving

Kinderdagverblijf De Kleine Reus ligt vlakbij speeltuin Pietje Bell en het Prinsenpark. Indien mogelijk gaan wij daar met de kinderen naartoe. Daarnaast gaan we regelmatig spelen in de kleine speeltuinen in de wijk. Onze locatie is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de Jacques Dutilhweg en om de hoek stopt bus 36. Kom eens langs en laat je verrassen!

Meer informatie

LRK 842754957

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 447 03 63

Adres

Nancy Zeelenbergsingel 825
3065 JJ Rotterdam
  • Avatar

    Joris de Raad

    Locatiemanager