Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Rietkraag

Kinderdagverblijf De Rietkraag in Boskoop

Introductie

Uw kind krijgt bij ons een hoofdrol

Niet in een musical, film of boek. Maar in zijn of haar eigen activiteitenprogramma. Bij het maken van dit programma kijken we naar de behoeften van uw kind. U mag als publiek meekijken. U ontvangt namelijk elke maand per e-mail een overzicht van de activiteiten die uw kind gaat doen. Zo kunt u alvast een plekje op de koelkast vrijmaken voor een nieuw kunstwerk. Of aan uw kind vragen hoe het is gegaan bij de speurtocht.

Uw kind ontwikkelt zijn of haar taal en vergroot sociale vaardigheden

Het Piramide-programma werkt met thema’s. Dit is heel praktisch en overzichtelijk voor uw kind. Spelenderwijs leert uw kind beter spreken en vergoten we de sociale vaardigheden.

Uw kind krijgt bij kinderdagverblijf De Rietkraag veel beweging

We vinden bewegen erg belangrijk. Daarom gaan we elke dag naar buiten. We spelen in onze natuurtuin of in de zandbak. We kijken naar de treinen of wandelen naar de kinderboerderij. En als het regent? Dan spelen we in het sportlokaal.

We zorgen voor een goede overgang naar de basisschool

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. U ontvangt dan van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier. Dit formulier bespreken we eerst met u. De basisschool van uw kind ontvangt daarna ook een exemplaar. Daarnaast werken we samen met de scholen, het CJG en een logopedist. We gaan af en toe gezellig op bezoek bij basisschool De Zevensprong en De Ichthus. Als uw kind eenmaal op de basisschool zit, kan hij of zij naar BSO De Rietkraag 1 of BSO De Rietkraag 2. Een vertrouwde omgeving voor uw kind!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 187892684

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Inge-van-Bommel-300x300.jpg

    Inge van Bommel

    Locatiemanager