Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Rietkraag

Kinderdagverblijf De Rietkraag in Boskoop

Introductie

Je wil wat het beste bij jou kind past, toch? Bij kinderdagverblijf De Rietkraag bieden we een programma op maat voor jouw kind. Zodat je kind een leuke dag heeft. En zich optimaal ontwikkeld.

Het draait om het kind

Op het kinderdagverblijf draait het om het kind. Bij De Rietkraag krijgt je kind haar of zijn eigen activiteitenprogramma. Helemaal passend bij de behoeften van jouw kind. En jij weet precies wat dat programma inhoudt. Omdat je het in de ouderapp krijgt. Kan je alvast een plekje op de koelkast vrijmaken voor een nieuw kunstwerk. Of vragen hoe het is gegaan bij de speurtocht.

Het draait om ontwikkeling

Weet je wat het leukste is van het activiteitenprogramma? Het helpt je kind bij de ontwikkeling. Want hoe jonger je bent, hoe makkelijker je leert. En door te spelen en lekker bezig te zijn leert je kind het beste. Daarom bieden we ook het Voorschoolse Educatie programma Piramide aan. Zingend, knutselend en spelend vergroot je kind daarmee de sociale vaardigheden.

Het draait om bewegen

We vinden bewegen erg belangrijk. En daarvoor heb je de ruimte nodig. Daarom gaan we elke dag naar buiten. Lekker spelen in onze natuurtuin of in de zandbak. Naar de treinen of wandelen over de kinderboerderij. En als het regent? Dan spelen we in het sportlokaal.

Het draait om een goede overgang naar de basisschool

Als je kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. En ook dat regelen we goed. Je krijgt van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier. Dit formulier bespreken we eerst met je. Daarna krijgt de basisschool van je kind ook een exemplaar. En terwijl je kind nog op het kinderdagverblijf zit, gaan af we en toe gezellig op bezoek bij basisschool De Zevensprong. Als je kind eenmaal op de basisschool zit, kan hij of zij naar BSO De Rietkraag 1 of BSO De Rietkraag 2. En dat is dan al een vertrouwde omgeving voor je kind!

Daarnaast werken we samen met andere scholen in de buurt, het CJG en een logopedist.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 187892684

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 4d
2771 SX Boskoop
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager