Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Tovertuin

Kinderdagverblijf De Tovertuin in Vleuten

Introductie

Op Kinderdagverblijf De Tovertuin in Vleuten beleeft je kind een geweldige tijd. Wij zorgen ervoor dat je kind straks perfect voorbereid is op de belangrijke stap naar de basisschool.

Kinderdagverblijf De Tovertuin: het perfecte opstapje

Kinderdagverblijf De Tovertuin is de perfecte opstap naar de basisschool. Hier krijgt ieder kind de kans zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Maar vooral hebben we hier heel veel plezier. We werken met drie babygroepen en twee peutergroepen. Zo kunnen we de activiteiten goed afstemmen op de leeftijd van je kind. We werken met de voorschoolse educatie-methode Startblokken. Die gaat uit van de eigen inbreng van de kinderen, focust extra op taalontwikkeling en houdt rekening met de interesses van ieder kind.

Een heerlijke plek

Onze peuteropvang zit in een fijn pand met veel daglicht. De lokalen zijn ruim, waardoor er een rustige en prettige sfeer hangt. We hebben verschillende leuke, uitdagende speelhoeken gecreƫerd waar de kinderen zelf aan de slag kunnen met allerlei levensechte materialen. Veel ervan zijn sensomotorische materialen die de zintuigen van je kind prikkelen. Daarnaast hebben we zelfs een heuse speelhal met klim- en glijmogelijkheden. Slapen doen de kinderen hier ook als een roos, elke groep heeft eigen slaapkamers.

Als het weer een beetje meezit, gaan we lekker naar buiten. Daar hebben we een mooie, afgeschermde tuin vol groen en levensechte materialen. Daarmee kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

Fijne overgang

Als je kind straks naar de basisschool gaat, maken wij de stap zo klein en fijn mogelijk. We zitten naast Basisschool Blink, maar voor welke school jullie ook kiezen, wij zorgen voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 117636058

GGD-Rapport

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 80

Adres

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
Vleuterweide
  • Avatar

    Sylvia Harreveld

    Locatiemanager