Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Zevensprong

Kinderdagverblijf De Zevensprong in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Introductie

Welkom op De Zevensprong, ons kleinschalige kinderdagverblijf in Capelle Schollevaar. Elk kind is uniek, maar bij ons hebben ze één ding gemeen: ze vinden het hier allemaal beregezellig! We werken met drie groepen. Er is een babygroep, de Zeediertjes, en er zijn twee peutergroepen. Die heten de Kanjers en de Bikkels. Mogen we jouw kind binnenkort verwelkomen in een van deze groepen? Leuk!

Kinderdagverblijf De Zevensprong is een heerlijke plek

We zijn superblij met ons plekje. Zowel binnen als buiten is er van alles te beleven voor je kind. Binnen hangt er een hele huiselijke sfeer. Buiten hebben we een tuin met twee verschillende buitenruimtes. Eén plein is het natuurplein. Daar vinden de kinderen een grote zandbak met waterbaan. Ook is er een stuk met houtsnippers waarop met wilgentakken twee tipi’s zijn gebouwd. De houten boot vinden de kinderen ook prachtig. Het andere plein heeft een afgebakend babyveldje en een stuk verkeersplein. Hierop kunnen de kinderen fietsen of steppen.

Persoonlijk en passend

De warme sfeer komt natuurlijk ook door onze pedagogische medewerkers. Zij hebben oog voor ieder kind. Elke dag bedenken ze activiteiten die helemaal passen bij het ontwikkelingsniveau en de interesses van je kind. We volgen de Voorschoolse Educatie-methode Uk & Puk. Daarbij hebben we elke zes weken een ander thema. De activiteiten en inrichting van de groepen veranderen mee met de thema’s. Eén keer per jaar vieren we zelfs een themafeest, dat is altijd een bijzonder moment. Daarnaast vieren we samen de meeste nationale feestdagen./p>

Een vloeiende overgang

Als je kind straks 4 wordt, is het tijd voor de basisschool. Die stap is natuurlijk heel belangrijk. Wij werken samen met Basisschool de Catamaran om voor een zo vloeiend mogelijk overstap te zorgen. Kiezen jullie voor een andere school? Ook dan maken we de stap natuurlijk zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 222310996

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 450 66 40

Adres

Zevensprong 2a
2907 TK Capelle aan den IJssel
Schollevaar
  • Avatar

    Eveline Haak

    Locatiemanager