Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Zevensprong

Kinderdagverblijf De Zevensprong in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Introductie

We sluiten aan op de belevingswereld van uw kind

Spelen en leren gaan hand in hand bij kinderdagcentrum De Zevensprong. Wij hebben twee hele dagopvang groepen: een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een groep voor 1 tot 4 jaar. Er is ook een peuteropvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. We werken met leuke en interessante thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van uw kind.

Met Puk leert uw kind de wereld ontdekken

Kent u Puk al? Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt uw kind de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE-) thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes en peuter).

Nieuwe, uitdagende buitenruimte

Sinds november 2018 hebben wij een prachtige nieuwe buitenruimte. Deze uitdagende en ontwikkelingsgerichte omgeving is zo ingericht en uitgerust dat de zintuigen van de kinderen worden geprikkeld. Van fietsen op het verkeersplein tussen de verkeersborden en de rotonde tot het bouwen van de mooiste zandkastelen. Bij De Zevensprong is buitenspelen elke dag een beleving!

Overdracht naar de basisschool

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij vinden een goede overdacht naar ouders en de basisschool extra belangrijk. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! observatieformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 222310996

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 450 66 40

Adres

Zevensprong 2a
2907 TK Capelle aan den IJssel
Schollevaar
  • Avatar

    Eveline Haak

    Locatiemanager