Kinderopvang

Kinderdagverblijf Grote Beer

Kinderdagverblijf in Duindorp, Den Haag

Introductie

Je kind ontwikkelt zich beregoed op kinderdagverblijf Grote Beer in Duindorp. Een hele dag vermaak met andere kinderen. In een veilige omgeving ontdekt je kind de wereld. En speelt het met andere kinderen.

Snel leren omdat alles nieuws is

Hoe jonger je bent, hoe sneller je leert. Alles is nieuw, dus iedere ervaring is een les. Door gewoon lekker te spelen leert je kind dus al heel veel. Onze pedagogisch medewerkers helpen je kind daarbij. Door speelgoed af te wisselen en nieuwe dingen te gaan doen. Ook leert je kind veel van andere kinderen. Hoe pakt die baby de puzzel aan? En wat kan die oudere jongen al, dat ik nog niet kan? Je kind ontdekt het hier.

Onze locatie

Als het even kan gaan we lekker buitenspelen. In onze tuin kan dat heel fijn. Lekker rondkruipen of -rennen in het groen. En is het weer echt te slecht. Dan rennen we rond in de gymzaal. We hebben twee groepen: de IJsberen en de Wasberen. In beide zitten kinderen van 0 tot 4 jaar door elkaar. Zodat ze van elkaar leren. De Wasberen krijgen ook Voorschoolse Educatie (VE). Spelend, zingend en knutselend besteden we daarmee extra aandacht aan de vaardigheden die je kind nodig heeft op school. Taal en rekenen, bijvoorbeeld. Maar ook sociale vaardigheden. In welke groep je kind ook zit: het leert precies wat jou kind nodig heeft. Kinderdagverblijf Grote Beer zit in hetzelfde gebouw als OBS De Tweemaster. We werken dan ook veel samen. En gaat je kind straks daar ook naar school? Dan heeft zij/hij veel leerkrachten al eens gezien.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 267267976

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 44 31 05

Adres

Tesselsestraat 114
2583 JM Den Haag
Duindorp
  • Avatar

    Yvonne Pitlo

    Locatiemanager