Kinderopvang

Kinderdagverblijf Gulliver

Den Haag Wateringse Veld

Introductie

Op ons mooie kinderdagverblijf gaat je kind een geweldige tijd beleven. Spelen kan hier vrijuit en zonder zorgen, want in onze afgesloten binnentuin is er heel veel ruimte.

We werken met twee groepen: één babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en één groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Zo stemmen we onze activiteiten perfect af op de leeftijd van je kind.

De ideale plek

Elke dag genieten de kinderen van de binnenplaats, waar ze naar hartenlust buiten kunnen spelen. Er staan verschillende speeltoestellen en alle groepen kunnen direct vanuit hun ruimte naar de binnenplaats. Dat geeft een gevoel van vrijheid. Alle groepen hebben een eigen gezellige ruimte die helemaal is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De ruimtes hebben grote ramen, dus het is er lekker licht.

Bijzondere activiteiten

We doen mee aan verschillende leuke, landelijke momenten. Zo is ModderDag een favoriet van veel kinderen en is de Kinderboekenweek echt een feestje bij ons. Ook geven we kinderen de ruimte om lekker te bewegen met peutergym.

Een kleine stap

Basisschool Fontein zit tegenover ons kinderdagverblijf. Wij gaan zo nu en dan al even op bezoek bij de kleuterklassen, zodat de kinderen gewend raken aan hoe het er op school aan toe gaat. Veel ouders kiezen ervoor om hun kind naar Fontein te sturen, omdat de omgeving daar al vertrouwd voelt.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 100319853

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 77

Adres

Panamaplein 21
2548 HJ Den Haag
  • Avatar

    Sandra Hoeting

    Locatiemanager