Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Gruttonest

Kinderdagverblijf Het Gruttonest in Moordrecht

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende baby of peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij kinderdagverblijf Het Gruttonest. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van de verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes en peuter).

Genieten van de buitenlucht

Weer of geen weer, we gaan iedere dag naar buiten voor de leukste activiteiten. Verstoppertje doen in de mooie, groene tuin of ravotten in de zandbak. Onze moestuin nodigt uit om te tuinieren. Kinderen kijken altijd gefascineerd naar alles wat groeit en bloeit. Maar ook de natuurlijke omgeving rondom kinderdagverblijf Het Gruttonest nodigt uit om eropuit te gaan. De kinderen vinden het geweldig om naar de dorpskern van Moordrecht te wandelen. Of een bezoekje te brengen aan het nabijgelegen park en de speeltuin. We vragen u dan ook om makkelijke kleding en eventueel laarsjes mee te geven aan uw kind. Uw baby kan genieten van de buitenlucht door de speciale mogelijkheid om buiten te slapen.

Gezond eten

Wij hebben een gezond voedingsbeleid waarin we uw kind gevarieerde maaltijden aanbieden. Daarbij hebben we aandacht voor de seizoenen. En hoe mooi is het om na het zaaien te oogsten uit de eigen moestuin. Kinderen genieten dan nog meer van de maaltijd.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij vinden een goede overdacht naar ouders en de basisschool extra belangrijk. Handig voor uw kind en u is dat buitenschoolse opvang Het Gruttonest in hetzelfde gebouw zit. Veilig en vertrouwd. Ook onze peuterspeelzaal zit in hetzelfde gebouw. Wij werken ook nauw samen met de basisscholen en het Centrum voor Jeugd en Gezin in Moordrecht.

Meer informatie

LRK 717867092

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 237 91 99

Adres

Prinses Beatrixstraat 15a
2841 VS Moordrecht
  • Avatar

    Ramona van de Arend

    Locatiemanager