Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Koekoeksnest

Kinderdagverblijf Het Koekoeksnest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

U kent dat. Uw kind wordt 4 jaar oud. Bijna naar de basisschool … Wat gaat dat snel. En wat is dat spannend! Welke school wordt het? Waar gaan vriendjes en vriendinnetjes naartoe? Hoe zal de overstap zijn? Kinderdagverblijf Het Koekoeksnest begeleidt dat graag. Ook zorgen wij ervoor dat die wisseling zo voorspoedig mogelijk verloopt. Onze BSO zit namelijk op dezelfde locatie als het kinderdagverblijf. Zo kan uw kind na school nog even rustig bijkomen in de vertrouwde omgeving van het kinderdagverblijf.

Spelen in een mooie, veilige ontdektuin …

Iedere dag is anders bij kinderdagverblijf Het Koekoeksnest. Maar één ding is hetzelfde: de kinderen willen dagelijks buiten in onze veilige, overzichtelijke ontdektuin spelen. Dus dat doen we dan ook. Zelfs de baby’s gaan mee naar een veilige, afgezette speelruimte. De grotere kinderen spelen in de zandbak. Of ze fietsen een stukje. Of sjouwen en bouwen. De ontdektuin biedt veel avontuur.
Zijn we daar uitgespeeld? Dan maken we een uitstapje naar de speeltuin, de markt of het park. Gezellig met zijn allen op de bolderkar of in de bakfiets.

… en lekker dansen op het spetterende jaarfeest

Denkt u nog weleens terug aan het gala op uw eigen school? Weet u nog hoe u eruitzag? Die vraag houdt uw kind straks ook bezig. Jaarlijks organiseren wij een groot feest voor alle kinderen van het kinderdagverblijf. Deze gezellige dag is ieder jaar een doorslaand succes. Dansen tot je erbij neervalt. Na het ‘feestgedruis’ brengen we een bezoek aan de oudere bewoners boven ons pand. Zij krijgen regelmatig zelfgemaakte koekjes van ons. Daar vertellen we trots over het jaarfeest.

Kinderdagverblijf Het Koekoeksnest: voor baby’s, peuters en 3+ jaar

U vindt in ons pand alle benodigde faciliteiten: de ruimtes zijn ingericht op leeftijd van uw kind. Daarbij maken we gebruik van Voor- en Vroegschoolse Educatie om de taal- en spraakontwikkeling te stimuleren. Zo bereiden we bijvoorbeeld de 3+ groep voor op de overstap naar school. Zij werken al dagelijks in de kring. En kunnen zo wennen aan het schoolse bestaan.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 987872916

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 593 70 84

Adres

Oosterheemplein 238
2721 NC Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Sita Dossett

    Locatiemanager