Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Kwakernest

Kinderdagverblijf Het Kwakernest in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

De stabiliteit van een kinderopvang en het knusse van een gastouderopvang

Dat is wat kinderdagverblijf Het Kwakernest biedt voor u en uw kind. Uw kindje zal zich dan ook meteen thuisvoelen bij ons. Onze lokalen zijn ingericht alsof u zo uw huiskamer instapt. Het enige verschil zijn de speelhoeken. Zo is er een autohoek, een huishoek, een leeshoek en een bouwhoek.

Een fijne plek voor baby’s en peuters

Voor de baby’s is er een afsluitbaar speelterrein waar zij heerlijk kunnen bewegen. Dat bewegen doen we elke dag, binnen of buiten. We lezen ook elke dag voor. Daarnaast maken de peuters regelmatig uitstapjes. We gaan dan bijvoorbeeld naar de bibliotheek, de schapenweide, het stadstheater en de kinderboerderij.

Een plek waar uw kind zich kan ontwikkelen

Binnen kinderdagverblijf Het Kwakernest proberen we de kinderen net een stapje verder te helpen. Dit doen we door de zelfstandigheid van de kinderen te vergroten. We laten de kinderen vooral eerst zelf proberen. Hierbij kunt u denken aan zelf de jas aan doen, de boterham zelf smeren met boter. En lukt het een keertje niet? Dan is er altijd een pedagogisch medewerker in de buurt om te helpen. We stimuleren de taalontwikkeling van uw kind door met de thema’s vanuit de Piramidemethode te werken. Uw kind leert daarmee snel de begrippen rondom een thema. Bent u benieuwd naar het thema van het moment? Stap onze locatie binnen en het is u meteen duidelijk!

Wij zorgen voor een goede overdracht naar de basisschool

Is uw kind bijna 4 jaar? Dan vult een van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier in. Deze kunt u bij de basisschool van uw kind inleveren. Zo heeft de nieuwe juf of meester meteen een goed beeld van uw kind. Gaat uw kind naar school in de wijk Noordhove? Dan is hij of zij welkom op BSO Het Kwakernest (Duikerpad) of BSO Het Kwakernest (Lijnbaan).

Meer informatie

LRK 954949742

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 74

Adres

Bunzingweide 2
2727 GM Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Leonie van Dijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Tom Buitendijk

    Locatiemanager