Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest

Kinderdagverblijf in Zevenhuizen

Introductie

Op kinderdagverblijf Het Kwartelnest beleeft je kind een geweldige tijd. We werken met vier verticale groepen. Dus in elke groep zitten kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Zo leren de kinderen van elkaar. De groepen hebben hun eigen kleur en naam: de blauwe Kwartels, de paarse Kwartels, de rode Kwartels en de gele Kwartels.

Wisselende thema’s

We werken elke maand met een activiteitenprogramma, gebaseerd op een thema. We bedenken telkens leuke en leerzame activiteiten. We lezen boekjes, zingen liedjes, gaan knutselen of sporten in de gymzaal. We doen ook altijd mee met (feest)dagen als ModderDag, Kinderboekenweek of de Kikkertiendaagse.

Veel plek om te spelen

Als je bij ons binnenkomt, valt je meteen de ruime speelhal met voorleesboom op. Daarop zie je wat het thema van de maand is. De boom is mooi versierd en er staan verschillende leesboekjes in van dat betreffende thema. We hebben ook een boekenhuis waar onze boekencollectie overzichtelijk staat opgeruimd.

Een fijn terrein

Buiten hebben we een mooie natuurspeeltuin. Daar kunnen de kinderen zich verstoppen in de tipitent, koken in het buitenkeukentje of grote torens bouwen met de blokken. Ook hebben we een zandbak met waterelement waar de kinderen lekker in kunnen rommelen. Voor de kleinsten hebben we een babybox achter in onze natuurtuin. Zo kunnen ze met lekker weer ook heerlijk buiten spelen in een veilige omgeving.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 157983535

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 063 16 58

Adres

Burgemeester Klinkhamerweg 84b
2761 BJ Zevenhuizen
  • Avatar

    Lisanne van der Wilt

    Locatiemanager