Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest in Zevenhuizen

Introductie

Aandacht voor bewegen gezond leven

Midden in een woonwijk in Zevenhuizen, in Dorpshuis Swanla, staat kinderdagverblijf Het Kwartelnest. Een locatie die veel aandacht besteedt aan een gezonde leefstijl door een uitgebreid voedingsbeleid en veel beweging aan te bieden. Zowel binnen in de ruime speelhal als buiten op de buitenspeelplaats. De peuters krijgen zelfs peutergym door een gediplomeerd medewerker in de inpandige sporthal. Volop ruimte voor bewegen dus!

Activiteiten per leeftijd

We werken met thema’s. Onze activiteiten worden hierop aangepast. Daarnaast worden de activiteiten per leeftijd aangeboden. Zodat uw kind in iedere ontwikkelingsfase uitgedaagd blijft. U ontvangt iedere maand het activiteitenprogramma van de maand erna. Zodat ook u weet wat uw zoon of dochter gaat doen.

Jong leert van oud en andersom

Kinderdagverblijf Het Kwartelnest heeft groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. De jongere kinderen kunnen ‘afkijken’ bij de oudere kinderen en de oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

Samenwerking

Er is een goede samenwerking met basisscholen OBS t ‘Reigerbos en CBS de Eendragt in Zevenhuizen en OBS de Keijzerschool en CBS de Rehoboth in Moerkapelle. Daarnaast werken we nauw samen met onze buitenschoolse opvanglocaties (BSO) Het Kwartelnest en Het Ganzennest. Zo werken we aan een doorgaande leerlijn en maken we de overgang van het kinderdagverblijf naar de scholen en buitenschoolse opvang voor uw kind makkelijker.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 157983535

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 063 16 58

Adres

Burgemeester Klinkhamerweg 84b
2761 BJ Zevenhuizen
  • Lisanne-de-Wilt-150x150.jpg

    Lisanne van der Wilt

    Locatiemanager