Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Meeuwennest

Kinderdagverblijf Het Meeuwennest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Leren van leeftijdgenootjes en oudere kinderen

Kinderdagverblijf Het Meeuwennest is de plek in de buurt om uw kind optimaal te laten ontwikkelen. Natuurlijk leert uw kind heel veel van u, maar het kan ook veel leren van andere kinderen. Op Het Meeuwennest speelt uw kind met andere kinderen. Als het heel klein is (0-18 maanden) kruipt het lekker met andere baby’s rond op onze babygroep. Daarna gaat het naar de volgende groep om te spelen en te ontdekken. Dit is de peutergroep met de oudere kinderen (tot 4 jaar).

Uw kind kan bij kinderdagverblijf Het Meeuwennest elke dag in de zandbak spelen

Bij ons staat de zandbak namelijk binnen in de centrale speelhal van ons pand. In die hal organiseren we dagelijks activiteiten voor de kinderen. In de verschillende groepen vermaken zij zich in de bouwhoek, poppenhoek of verkleedhoek. En de kleintjes? Die kruipen veilig op de eigen groep. Of gaan mee op ontdekkingstocht in de groep of lekker naar buiten.

Uw kind weet bij ons waar hij of zij aan toe is

Onze ervaring is dat kinderen continuïteit fijn vinden. In onze verticale groepen zien zij vier jaar lang dezelfde gezichten. Dat zijn de pedagogisch medewerkers én de kinderen om hen heen.

Uw kind ontvangt bij ons veel extra’s

Vindt uw kind het fijn om even alleen te zijn? Dan kan hij of zij zich lekker terugtrekken in de eigen groep of op de bank. Samen spelen doen we ook in de centrale speelhal. Hier doen we diverse activiteiten, zoals bouwen, timmeren, met de poppen spelen, koken, en nog veel meer. Even rustig ontspannen, dat kan in de lees- en luisterhoek.

Elke maand bieden wij uw kind activiteiten aan rondom een ander thema

We laten de activiteiten en het thema aansluiten op de wensen, behoeften en ontwikkelingsfase van uw kind. Afgelopen jaar kwamen bijvoorbeeld de thema’s kleuren, gezond eten, je lichaam en de zomer voorbij op kinderdagverblijf Het Meeuwennest.

We zorgen voor een goede overgang naar de basisschool

U ontvangt van een van onze pedagogisch medewerkers een overdrachtsformulier. Dit formulier bespreken we met u. De basisschool van uw kind ontvangt ook een exemplaar. We gaan af en toe gezellig op bezoek bij basisschool de Trinoom, De Oosterwijzer en De Prins Florisschool. Als uw kind eenmaal op de basisschool zit, kan hij of zij naar BSO & KIDSclub Het Meeuwennest. Een vertrouwde omgeving voor uw kind!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 102208049

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 343 82 20

Adres

Hodenpijlstraat 16
2729 EA Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Anouschka Francisco

    Locatiemanager