Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Pinguïnnest

Kinderdagverblijf Het Pinguïnnest in Den Haag Ypenburg

Introductie

Kinderdagverblijf Het Pinguïnnest is een bijzondere locatie met kinderdagverblijf en peuterspeelzaal onder één dak. Huiselijk én vertrouwd. Samen met u zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind kan spelen, ontdekken en kan groeien. Wij vangen kinderen op in groepen variërend in leeftijd van 0-4 jaar.

Thema’s

Op de locatie werken wij met thema’s die elke vier tot zes weken veranderen. De groepen vullen het thema zelf in en de (oudere) kinderen denken hierin actief mee. We gaan hierbij ook in op de seizoenen en jaarfeesten. Aan de hand van deze thema’s hebben wij elke dag andere activiteiten die uw kind uitdaagt in zijn/haar ontwikkeling.

Leuk en uitdagend

Uw kind beleeft leuke en uitdagende activiteiten waarbij alle ontwikkelingsgebieden geprikkeld worden. Samen kijken wij naar de talenten van uw kind. Want ieder kind is uniek en elk kind heeft zijn/haar eigen talenten die gezien mogen worden! Kinderen vertellen ons wat zij nodig hebben. Wij luisteren en helpen ze vooruit. Dit doen wij door ze kansen te bieden om vaardigheden te ontwikkelen. Door ze met elkaar te laten spelen om zó zelf te ontdekken hoe zij groot willen groeien. Op een speelse manier kunnen de kinderen samen spelen, ontdekken en groeien. Want samen kleuren wij de wereld.

Voeding

Wij vinden het belangrijk om kinderen zo gezond mogelijk op te laten groeien en zijn ons bewust van de invloed die voeding op een gezonde levensstijl heeft. Hierom worden er op ons kindcentrum alleen producten ingekocht met minder verzadigde vetten, zout, suikers, geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. Daarnaast schenken wij alleen water, thee en melk. Zo werken wij samen aan een gezonde leefomgeving en leefstijl voor uw kind!

Ligging

Kinderdagverblijf Het Pinguïnnest is gelegen in de kindvriendelijke wijk Ypenburg. De locatie is centraal gelegen en zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het dagverblijf beschikt over een mooie speel- en ontdektuin met eigen moestuin. Aangrenzend aan het kinderdagverblijf is een mooie speelweide voor de kinderen.

Voorschoolse educatie

Bij Het Pinguïnnest wordt Voorschoolse Educatie aangeboden. Wij werken met het VE-programma Piramide.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 426964743

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

015 285 39 38

Adres

Weidevogellaan 268
2496 PP Den Haag
  • Avatar

    Bernice Egberink

    Locatiemanager