Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Piratenschip

Kinderdagverblijf Het Piratenschip in De Meern

Introductie

Eropuit in de omgeving

Kinderdagverblijf het Piratenschip is gevestigd in een volledig gerenoveerd kerkgebouw met een mooie buitenruimte. Een sfeervol pand in een rustige woonwijk. Op loopafstand van de moestuinen, boomgaarden, bouwspeeltuinen en dierenweides. Genoeg leuke plekken om ons heen om samen op stap de gaan. Samen met BSO het Kraaiennest vormen wij kindercentrum het Piratenschip. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Rennen, klimmen, kruipen

Behalve de prachtige omgeving is onze natuurtuin voor ieder kind een ware ontdekkingstocht. Iedere dag spelen we buiten in deze bijzondere buitenruimte, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept. Dat betekent veel groen en uitdagende natuurlijke elementen voor kinderen van alle leeftijden. Eigenlijk hoeven we niet eens naar buiten om te kunnen rennen, klimmen of kruipen. Onze grote speelhal is zelfs voorzien van een glijbaan! Het is een plek waar we met zijn allen of een bepaalde groep kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten doen. Bijvoorbeeld muziek op schoot met de baby’s en beweegkriebels voor de peuters.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuteroverdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Op kinderdagverblijf het Piratenschip is ook buitenschoolse opvang (BSO) het Kraaiennest gevestigd. Kinderen die vanuit het kinderdagverblijf doorstromen, zijn al bekend met de BSO en met de medewerkers. Zij maken van tevoren al kennis zodat het daarna minder spannend is. Want naar school gaan is al spannend genoeg!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 104400547

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 89

Adres

Woerdlaan 14
3454 VK De Meern
Wijk 10 Vleuten-De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager