Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Piratenschip

Kinderdagverblijf in De Meern

Introductie

Ons mooie kinderdagverblijf zit in een volledig gerenoveerd kerkgebouw met een fijne buitenruimte. Je vindt ons in een rustige woonwijk. Op loopafstand van de boomgaarden, het Castellum en een dierenweide.

Wij werken met vijf groepen: een peutergroep voor 2 tot en met 4 jaar, twee verticale groepen voor 0 tot en met 4 jaar en twee babygroepen.

Lekker eropuit

Niet alleen de prachtige omgeving, ook onze natuurtuin is voor je kind een ware ontdekkingstocht. Iedere dag spelen we buiten in deze bijzondere buitenruimte, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept. Dat betekent veel groen en veel uitdagende natuurlijke elementen voor kinderen van alle leeftijden.

Ook binnen is het leuk

Eigenlijk hoeven we niet eens naar buiten om te kunnen rennen, klimmen of kruipen. Onze grote speelhal is zelfs voorzien van een glijbaan! De kinderen ontwikkelen zich hier spelenderwijs met allerlei bijzondere activiteiten, zoals ‘muziek op schoot’ met de baby’s en ‘beweegkriebels’ voor de peuters.

Samenwerking

Als je kind 4 wordt, is het tijd voor de basisschool. Wij zorgen dan voor een goede overgang. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen het peuter-kleuteroverdrachtformulier in. Nadat we dit met jou hebben besproken, sturen we het naar de school van jullie keuze.

Buitenschoolse opvang (BSO) het Kraaiennest zit in hetzelfde gebouw. Kinderen die vanuit het kinderdagverblijf doorstromen, zijn al bekend met de BSO en met de medewerkers. Zij maken van tevoren kennis, zodat het daarna minder spannend is.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 104400547

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 89

Adres

Woerdlaan 14
3454 VK De Meern
Wijk 10 Vleuten-De Meern
  • Avatar

    Nicky Bosman

    Locatiemanager