Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Ritme

Kinderdagverblijf Het Ritme in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Daar komen ze dan, aangehuppeld met hun rode laarsjes, lekker stampend in de regenplassen. Als het weer het toelaat, zijn wij buiten te vinden. In onze natuurspeeltuin kunnen de kinderen zich prima vermaken. Ze spelen er met water en zand of we picknicken er met z’n allen. We doen zelfs mee aan de landelijke Modderdag en Buitenspeeldag. We vinden buitenspelen erg belangrijk.

Kinderdagverblijf Het Ritme: licht, ruimtelijk en veilig

Ons nieuwe gebouw ziet er fris uit, het ligt in een groene oase. Maar binnen is het ook zo mooi. De peuters spelen graag in de speelzaal. We hebben zelfs een keuken waar de kinderen koekjes kunnen bakken.

Elke dag leren

Op kinderdagverblijf Het Ritme hebben we aandacht voor uw kind. We volgen de motorische- en sociaal-emotionele en taalontwikkeling. Dit doen we met thema’s uit het programma Uk & Puk. Dit gaat spelenderwijs want plezier staat bij ons voorop!

Ontwikkelen staat centraal

Er zijn tal van manieren om de ontwikkelkansen van uw kind te vergroten. Dat laten we u graag zien tijdens het halen en brengen. We zetten bijvoorbeeld een spel met balletjes op tafel die in verschillende vakjes passen. Of we laten het sociale samenzijn zien tijdens een creatieve activiteit. We vertellen u er alles over in onze jaarlijkse tienminutengesprekken.

Wij zijn onderdeel van KOZ Máximaal

KOZ Máximaal is een kindcentrum waar kinderopvang, speciaal onderwijs en zorg hun krachten bundelen. We delen elkaars faciliteiten en expertise. De brasserie is het bruisende middelpunt van het KOZ. Wij hebben een maatschappelijk betrokken karakter, zijn idealistisch en geloven in een samenleving waar alle mensen en dus kinderen een plaats hebben en elkaar respecteren!

Heeft uw kind wat extra zorg nodig dan gaan we daar graag met u over in gesprek.

Komt u eens langs, dan starten we met wat te drinken in de brasserie!

Meer informatie

LRK 913460217

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 442 10 13

Adres

Aleyda van Raephorstlaan 243-245
3054 CR Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Trudie Stoutjesdijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Leonie Hoekstra

    teamleider jeugdhulp