Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Welpennest 1

Kinderdagverblijf Het Welpennest in Zevenhuizen

Introductie

Welkom op ons schitterende kinderdagverblijf! Wij zijn onderdeel van Kindcentrum het Welpennest. Met ons kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang (BSO) biedt gro-up op deze locatie opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

We hebben twee gebouwen, dicht bij elkaar. Op deze locatie, Ruyckevelde 1, zitten de groepen Pumba en Timon. Aan de andere kant van het plein vind je de andere locatie.. Daar zitten peuterspeelgroep Nala, BSO Rafiki en nog twee kinderdagverblijfgroepen: Zazu en Simba.

Een heerlijke plek

Onze groepen stralen een vriendelijke rust uit. De groepsruimtes zijn met zorg ingericht, aangepast aan de leeftijd en behoeftes van kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Met de baby’s doen we activiteiten die bij hun leeftijd passen. En met de verschillende hoekjes hebben we uitdagende ruimtes gecreëerd voor de peuters. Alles is aanwezig voor de pedagogisch medewerkers om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling .

Iedere dag is anders

We werken met steeds wisselende thema’s die volledig zijn afgestemd op de belevingswereld van je kind. Er is daarbij ruime keuze uit speelgoed. We organiseren allerlei leeftijdsgerichte activiteiten waarbij samenspel met leeftijdsgenootjes belangrijk is. Ja, iedere dag is hier anders.

Ook buiten is er genoeg te ontdekken op de twee veilige, overzichtelijke, direct aan de twee groepen aangesloten speelplaatsen. Lekker ravotten in de zandbak, heerlijke taarten bakken of met water en zand spelen in de buitenkeuken. Met de fiets over het hobbeldebobbel-straatje vinden de kinderen ook geweldig. Ook verzorgen we samen de bloemetjes en de planten in onze moestuin. Zo leuk om te zien hoe alles groeit.

Je kind in de hoofdrol

Wij bieden een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma op maat aan. Je ontvangt het programma iedere maand in de ouderapp. Zo weet je precies wat je kind doet op de opvang. Over de activiteiten denken wij goed na: Hoe helpt dit bij de ontwikkeling van je kind? Dat noemen wij een beredeneerd aanbod.

Wennen aan de basisschool

Samen met basisschool ’t Reigerbos organiseren wij peuter- en kleuteractiviteiten. Daarmee kunnen peuters wennen in de kleuterklas, zodat de overgang naar school makkelijker verloopt. Vieringen en thema-ouderavonden organiseren we ook samen met de school. De peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO) van Het Welpennest vind je direct tegenover dit gebouw . Je kind kan dus tot zijn twaalfde in dezelfde veilige, vertrouwde omgeving opgroeien.

Een goede overdracht

Als je kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdracht is dan belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! Overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met jou en overhandigen het daarna aan de school van jullie keuze.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 244194208

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 049 32 40

Adres

Ryckevelde 1
2761 KZ Zevenhuizen
Koningskwartier
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager