Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Welpennest 3

Kinderdagverblijf Het Welpennest in Zevenhuizen

Introductie

Welkom op ons prachtige kinderdagverblijf! Wij maken deel uit van Kindcentrum het Welpennest. Met onze kinderopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) biedt gro-up op deze locatie opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We beschikken over twee nabijgelegen gebouwen. Hier op locatie Ruyckevelde 3 bevinden zich de groepen Zazu en Simba. Zazu is er voor kinderen van 0 tot 3 jaar, terwijl Simba een peutergroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Aan de overzijde van het plein bevindt zich onze andere locatie, daar vind je de groepen Timon en Pumba.

Een fijne plek

Onze groepen hebben een vriendelijke en rustgevende sfeer. De groepsruimtes zijn zorgvuldig ingericht, afgestemd op de leeftijd en behoeften van de kinderen. Met verschillende hoekjes hebben we uitdagende ruimtes gecreƫerd voor de kleintjes. Alles is aanwezig voor de pedagogisch medewerkers om de kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling.

Elke dag brengt iets nieuws

We werken met voortdurend wisselende thema's die nauw aansluiten op de belevingswereld van je kind. Er is een ruime keuze aan speelgoed. We organiseren allerlei activiteiten die passen bij verschillende leeftijdsgroepen, waarbij het samenspel met leeftijdsgenootjes centraal staat. Elke dag is hier anders.

Buiten is er ook genoeg te ontdekken op de veilige en overzichtelijke speelplaats, die voor de groepen direct toegankelijk is. Lekker spelen in de zandbak, heerlijke taarten maken of experimenteren met water en zand in de buitenkeuken. De kinderen zijn ook dol op het fietsen over het hobbeldebobbel-straatje. We zorgen samen voor de bloemen en planten in onze moestuin. Het is geweldig om te zien hoe alles groeit.

Je kind staat centraal

Wij bieden een op maat gemaakt, creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma aan. Iedere maand ontvang je het programma via de ouderapp. Zo blijf je precies op de hoogte van wat je kind doet op de opvang. Bij het bedenken van activiteiten denken we zorgvuldig na over hoe het bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind. Dat noemen we een beredeneerd aanbod.

Voorbereiding op de basisschool

In samenwerking met basisschool 't Reigerbos organiseren we activiteiten voor peuters en kleuters. Dit helpt peuters wennen aan de kleuterklas, waardoor de overgang naar school soepeler verloopt. Feesten en ouderavonden met specifieke thema's worden ook in samenwerking met de school georganiseerd. In dit gebouw bevindt zich ook de buitenschoolse opvang (BSO) van Het Welpennest. Hierdoor kan je kind twaalf jaar lang opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving.

Een goede overdracht

Als je kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdracht is dan belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het KIJK! Overdrachtsformulier in. Wij bespreken dit eerst met jou en overhandigen het daarna aan de school van jullie keuze.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 244194208

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 049 32 40

Adres

Ryckevelde 3-5
2761 KZ Zevenhuizen
Koningskwartier
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager