Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Zwanennest

Kinderdagverblijf Het Zwanennest in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

“Wie weet hoe je een pannenkoek bakt?” De kinderen die in een kring voor de pedagogisch medewerker van kinderdagverblijf Het Zwanennest zitten, roepen van alles “Met een pan”, “In de keuken”. “En hoe maak je pannenkoekenbeslag?” vraagt ze nu. Je ziet de kinderen nadenken. Dat is een moeilijke vraag. “Kom dan gaan we eieren, melk, meel en boter kopen in de supermarkt. Trek allemaal maar je jas aan.”

Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen zich bij kinderdagverblijf Het Zwanennest

We maken graag uitstapjes met de kinderen. Naar de supermarkt. Naar de kinderboerderij. Want dat is niet alleen ontzettend leuk. Het is ook leerzaam. Van ieder uitstapje steken ze wat op. Nieuwe woorden. Een andere omgeving. Ook in ons eigen gezellige pand is veel te leren, zonder dat het op leren lijkt. We maken van alles een spel. We werken hierbij met wisselende thema’s. U herkent ze vanzelf door de thematafel en alle prachtige knutselwerken die uw kind bij ons maakt.

Met modder tussen je tenen weer naar huis

We hebben echt geluk met de locatie van kinderdagverblijf Het Zwanennest. Voor u is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons pand is vlakbij de Randstadrail. En naast ons is een ruime parkeerplaats. Voor de kinderen is het heerlijk buitenspelen in onze eigen speelplaats met moestuin. Of we gaan picknicken op het grasveld tegenover ons. We verstoppen ons in perenboomgaard het Hof van Seghwaert. We voelen de modder tussen onze tenen op het blotevoetenpad. Zoveel natuurbeleving kan alleen bij ons.

Die vier jaar bij kinderdagverblijf Het Zwanennest vliegen voorbij

Ineens is het dan zover: dan vieren we het afscheidsfeest van uw kind. Gelukkig is het goed voorbereid op de overstap naar de basisschool. Want ook met de basisscholen hebben we goed contact. Uw kind heeft zijn leerkracht misschien zelfs al eens ontmoet. Wij hebben de leerkracht helemaal bijgepraat. Voor uw kind is het een vertrouwde overstap naar school en BSO Het Zwanennest of een van onze andere BSO-locaties.

Meer informatie

LRK 225362405

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 343 67 40

Adres

Gaardedreef 169
2723 AZ Zoetermeer
  • Avatar

    Kim Mendeszoon

    Locatiemanager