Kinderopvang

Kinderdagverblijf Het Zwanennest

Kinderdagverblijf Het Zwanennest in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Op Kinderdagverblijf Het Zwanennest in Zoetermeer Seghwaert hebben we elk detail zorgvuldig ontworpen om jouw kind een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden. Hier draait alles om ontwikkeling en welzijn, zodat je kind straks helemaal klaar is voor de basisschool.

Een passende leeromgeving

In onze verticale groepen leren en spelen kinderen tot 3 jaar samen. Dat creëert een dynamische sfeer waarin ze groeien door van elkaar te leren. Daarnaast hebben we een peuter 3+ groep, waar we extra aandacht besteden aan de voorbereiding op het basisonderwijs. Hier leert je kind het themagericht werken en stimuleren we belangrijke vaardigheden als rekenen, taal en samenwerking.

Kinderdagverblijf Het Zwanennest zit in het ideale gebouw

Het gebouw van Kinderdagverblijf Het Zwanennest is ideaal voor ontdekking en spel. Met lichte ruimtes en gezellige hoekjes bieden we een stimulerende omgeving waarin je kind zich spelenderwijs ontwikkelt. We werken met steeds wisselende thema’s. Je kunt het thema makkelijk herkennen aan de thematafel en prachtige knutselwerken. Onze themahoeken zorgen ervoor dat elk kind interesses kan verkennen en creativiteit kan uiten.

Lekker naar buiten in Seghwaert

Buiten wacht een wereld van avontuur op onze kleine ontdekkingsreizigers. We hebben een vrij toegankelijke speelplaats met moestuin. Daarnaast gaan we regelmatig op ontdekkingsreis naar perenboomgaard het Hof van Seghwaert. Lekker de modder tussen onze tenen voelen op het blotevoetenpad. Picknicken kan ook heel makkelijk, op het grasveld aan de overkant. We zijn heel gemakkelijk bereikbaar met het OV en met de auto. De Randstadrail is op loopafstand en er is een ruime parkeerplaats met genoeg plek voor je auto.

Een soepele overgang

Als je kind de leeftijd van 4 bereikt en klaar is voor de overstap naar de basisschool, zorgen wij voor een soepele overgang. We laten je kind alvast even wennen aan de basisschool door een paar keer op bezoek te gaan. Met een beetje geluk ontmoet je kind de juf of meester op school al een keertje. Wij kennen de leerkrachten in ieder geval goed en zorgen voor een uitgebreide overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond..

Meer informatie

LRK 225362405

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 343 67 40

Adres

Gaardedreef 169
2723 AZ Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Kim Mendeszoon

    Locatiemanager