Kinderopvang

Kinderdagverblijf Hillegonda's Tuin

Kinderdagverblijf in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Ons mooie kinderdagverblijf is heel ruimtelijk en ligt centraal in de wijk Hillegersberg. We werken met babygroepen en peutergroepen, waardoor de activiteiten altijd passen bij de leeftijd van je kind.

Een heerlijke plek

Kinderen voelen zich bij ons snel thuis. De inrichting van de lokalen is afgestemd op de leeftijden van de kinderen. Vind je kind het leuk om te koken? Dan gaan we lekker naar de huishoek. Word je kind blij van verkleden? We hebben meer verkleedkleren dan we kunnen tellen! Ook hebben we lange gang waar we regelmatig een parcours uitzetten. Zo oefenen de kinderen klimmen, klauteren, kruipen, sluipen en balanceren.

Lekker buiten spelen

De kinderen worden elke dag weer blij van onze fijne tuin. Daar spelen ze in de grote zandbak, schommelen ze met de beentjes in de lucht of fietsen ze rond op het verkeerplein. Ook de allerkleinsten kunnen lekker hun gang gaan. Er is een afgezet gedeelte waar ze veilig kunnen spelen.

Er samen op uit

Als Plaswijckpark op loopafstand ligt, moet je er natuurlijk gebruik van maken. Dus zodra het weer een beetje meewerkt, trekken we met onze bolderkarren die kant op. We nemen brood en drinken mee. En maken er een supertof uitje van. Als je kind thuiskomt, word je overladen met leuke verhalen.

De leukste feestjes

Wij worden blij van feestjes. Samen maken we daarom iets leuks van onder andere de Nationale voorleesdagen en ModderDag. Lekker met modder verven, moddersoep maken en vies worden. Met Sint-Maarten gaan we met zelfgemaakte lampionnen het donker in. Daarna roosteren we marshmallows boven een vuurtje. En tijdens kerst vieren we feest rond de grote kerstboom op het plein.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 151948240

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 60

Adres

Minervaplein 7
3054 SK Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Irma Vink

    Locatiemanager
  • Avatar

    Wendy Hitzert

    Locatiemanager