Kinderopvang

Kinderdagverblijf Hillegonda's Tuin

Kinderdagverblijf Hillegonda's Tuin in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Op ons kinderdagverblijf doen we het samen. Samen liedjes zingen, samen boekjes lezen, naar elkaar luisteren. Samen naar Plaswijckpark voor een gezellige ochtend. Samen met u tijdens het jaarfeest. We geven elk kind persoonlijke aandacht, en elk kind is echt onderdeel van de groep.

Kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin is voor elke leeftijd een fijne plek

Er is rust voor de kleine kinderen op de babygroepen en genoeg te ontdekken voor de grotere kinderen. De kinderen spelen graag in de gezamenlijke speelgang. Hier mag je lekker rennen en kan je je energie kwijt. Buitenspelen kan in onze grote tuin. Fietsen is favoriet!

We betrekken de kinderen bij dagelijkse dingen

De kinderen krijgen op kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin de mogelijkheid om ervaringen op te doen met echte materialen en gebeurtenissen. We doen bijvoorbeeld samen boodschappen. Tijdens de Beroependag komt de brandweer bij ons langs. Spannend, een kijkje in de brandweerauto! En hoe werkt de brandweerslang precies?

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Op kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin werken we met het volgsysteem KIJK!. Hierdoor hebben we goed zicht op de ontwikkeling van elk kind. We stemmen onze activiteiten hierop af. Is er sprake van een voorsprong of achterstand? Dan bespreken we dit met u.

Gezonde voeding voor uw kind

We zijn voorstander van gevarieerde voeding. We gebruiken vooral volkorenproducten. Als we boterhammen eten, staan er ook altijd groentes op tafel. Veel kinderen zijn dol op paprika, komkommer en tomaat. We stimuleren de kinderen veel water te drinken en we bieden regelmatig thee aan. Natuurlijk komt fruit van het seizoen ook voorbij.

De ligging van kinderdagverblijf Hillegonda’s Tuin

Veel ouders kiezen ons vanwege onze gunstige ligging. We zitten vlakbij kinderdagverblijf en BSO Het Ritme. Daar gaan we heen als we de gymzaal willen gebruiken. Bijvoorbeeld voor een les judo. Er stopt een bus voor onze deur en er is genoeg parkeergelegenheid. En wist u dat we een speciaal zwaairaam hebben. Dag papa, mama, opa, oma … tot straks!

Kom gerust eens langs om ons kinderdagverblijf met eigen ogen te bekijken!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 151948240

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 60

Adres

Minervaplein 7
3054 SK Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Irma Vink

    Locatiemanager