Kinderopvang

Kinderdagverblijf HotoldeBotol

Kinderdagverblijf in Vleuten

Introductie

Op ons ruime en lichte kinderdagverblijf gaat je kind geheid een heerlijke tijd beleven. We werken met vier groepen: drie verticale groepen voor 1 tot 4 jaar en één babygroep voor 0 tot 1,5 jaar. Zo stemmen we onze begeleiding en activiteiten perfect af op de leeftijd van je kind.

De lekkerste plek

Onze ruimtes zijn neutraal en modern ingericht. We hebben verschillende speelhoeken die we regelmatig aanpassen. Zo blijft je kind geïnteresseerd en uitgedaagd. Al het materiaal ligt binnen handbereik en op ooghoogte van de kinderen. Zo kunnen ze er lekker zelf mee aan de slag en is meteen duidelijk wat er allemaal te doen is.

Lekker naar buiten

Wij zijn heel blij met onze prachtige, grote en groene buitenruimte. Daar vinden de kinderen een waterbaan, een grote zandbak, een buitenkeuken en veel ruimte om te fietsen. Doordat er veel bomen staan, is het er zelfs op de warmste zomerdagen goed vertoeven. En als het dan écht te warm is, koelen we gewoon lekker af in de waterbaan.

Iets bijzonders

We doen ook graag bijzondere activiteiten. Zo komt er één keer per maand een muziekjuf langs die de kinderen allerlei liedjes leert. Zingen, dansen, we doen het allemaal. Daarnaast maken we een feestje van verschillende landelijke activiteiten, zoals ModderDag en de Kinderboekenweek. Tijds de voorleesdagen organiseren we zelfs een voorleesontbijt.

December is elk jaar weer bijzonder, met als hoogtepunt ons peuterkerstfeest. We organiseren dan een gezellig diner voor de oudere kinderen. Over die avond wordt vaak nog weken nagepraat.

Een vloeiende overgang

Zelf werken we nauw samen met de Kees Valkenstein en de Torenplein. In beide scholen hebben we ook een buitenschoolse opvang (BSO). We kennen de mensen daar en op school goed, dus we zorgen voor een perfecte overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 126383698

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 677 38 55

Adres

Kortland 21
3451 VD Vleuten
wijk 10
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager