Kinderopvang

Kinderdagverblijf IKC De Kasteeltuyn

Kinderdagverblijf in Zoetermeer Palenstein

Introductie

Op ons kinderdagverblijf beleeft je kind een geweldige tijd terwijl jij met andere dingen bezig bent. Dit is de plek waar veel van de eerste vriendschappen worden gesloten. We bieden elke dag een breed activiteitenaanbod aan waaruit je kind kan kiezen.

Wisselende thema’s

Aan de hand van verschillende thema’s stellen wij een ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod samen. Maar de kinderen beslissen wat ze gaan doen. Ons gezellige en deskundige team staat klaar om de kinderen waar nodig te helpen.

Warme en huiselijke sfeer

In ons recent gerenoveerde gebouw aan het Rakkersveld kom je binnen in een kleinschalige kinderopvang met een huiselijke, warme sfeer. Alle kinderen kennen alle pedagogisch medewerkers en elkaar. We krijgen vaak te horen dat het bij ons als een tweede thuis voelt.

Bijzondere activiteiten

We doen gedurende het jaar ook allerlei bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan peutergym, Kinderboekenweek, Nationale voorleesdagen, ModderDag en Koningsdag. Ook is er de jaarlijkse Dag van Palenstein, samen met de samenwerkingspartners in de wijk.

Een vloeiende overgang

We werken nauw samen met basisschool De Kasteeltuyn, waarmee wij als gro-up een integraal kindcentrum (IKC) vormen. Met kinderen van 3 jaar nemen we zo nu en dan alvast een kijkje op school, zodat ze beter weten wat ze kunnen verwachten. We voeren altijd een overdrachtsgesprek met de leerkracht op school om de overstap zo vloeiend mogelijk te maken.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 272247716

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 341 20 94

Adres

Rakkersveld 141
2722 BN Zoetermeer
Palenstein
  • Avatar

    Mandy Stuger

    Locatiemanager