Kinderopvang

Kinderdagverblijf IKC De Piramide

Kinderdagverblijf IKC De Piramide in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

13 jaar lang dezelfde route naar kinderdagverblijf of school. 13 jaar lang dezelfde gezichten om uw kind heen. 13 jaar lang dezelfde keuken waar gekookt en gegeten wordt. Het klinkt misschien saai. Maar stelt u zich eens voor dat uw kind zich in een vertrouwde omgeving kan ontwikkelen. De zorg voor uw kind uit handen geven, kan best spannend zijn. Die zorg overlaten aan een opvanglocatie die u door en door kent, neemt die spanning voor een groot deel weg. Welkom bij kinderdagverblijf De Piramide!

Van klimmen en klauteren …

Wij vinden dat peuters vooral heerlijk moeten kunnen spelen. Is het lekker weer? Dan spelen we in de mooie tuin van het kinderdagverblijf. De kinderen van het speelhuis lopen hier ook rond. In de tuin wordt uw kind uitgedaagd te klimmen en te klauteren. Ze zijn lekker in beweging! We maken ook regelmatig uitstapjes naar de kinderboerderij, de speeltuin of het peutertheater.

… tot koekjes bakken

Gelukkig is er binnen ook genoeg te beleven. We zingen samen, knutselen en lezen voor. Er is een poppenhoek, eethoek en bouwhoek. In de hal van kinderdagverblijf de Piramide doen we kringspelletjes of gym. Zo stimuleren we de grove motoriek van uw kind. En dan is er ook nog een keuken. Als we zin hebben, bakken we koekjes met de peuters. Om ze daarna gezellig samen op te eten!

Uw kind ontwikkelt zich optimaal bij kinderdagverblijf De Piramide

Wij zorgen er namelijk voor dat de overgang naar de basisschool gemakkelijk gaat. Uw kind kent het gebouw en de leraren al. Daarnaast werken wij met dezelfde methodes als de basisschool. Wij werken met dezelfde thema’s als de school. Heeft uw kind broertjes of zusjes die al naar de basisschool in IKC De Piramide gaan? Dan zijn ze allemaal bezig met hetzelfde thema. Dus iedereen kan ’s avonds aan tafel meepraten.

Uw kind komt helemaal tot zijn of haar recht binnen IKC De Piramide

De intern begeleiders van de basisschool monitoren uw kind al als hij of zij naar het kinderdagverblijf gaat. Hierdoor kunnen zij een goede groepsindeling maken op de basisschool. We doen er alles aan om uw kind helemaal zichzelf te laten zijn en zich bij ons thuis te voelen. Ook op buitenschoolse opvang De Piramide waar uw kind naar schooltijd naartoe kan.

Meer informatie

LRK 208051600

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 87 26 64

Adres

Fivelingo 84-86
2716 BG Zoetermeer
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager