Kinderopvang

Kinderdagverblijf IKC De Piramide

Kinderdagverblijf IKC De Piramide in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

In de groene Zoetermeerse wijk Meerzicht vind je Kinderdagverblijf IKC De Piramide. Hier beleeft je kind een geweldige tijd en ontwikkelt het spelenderwijs allerlei belangrijke vaardigheden. Ons kinderdagverblijf maakt deel uit van het Integraal Kind Centrum (IKC) waar basisschool De Piramide ook onderdeel van is. Die samenwerking maakt een soepele overgang van kinderdagverblijf naar basisschool nog makkelijker. We bieden een veilige, liefdevolle omgeving waar kinderen zich kunnen voorbereiden op een mooie toekomst.!

Kinderdagverblijf IKC De Piramide is een heerlijke plek

Kinderdagverblijf IKC De Piramide heeft vier gezellige groepen. De kinderen spelen in ruime, lichte lokalen die apart van de school zijn, maar wel onderdeel vormen van het gebouw. In de lokalen is volop ruimte om te spelen. Maar heeft je kind zin om op ontdekkingstocht te gaan? Dan gaan we naar de centrale gang. Buitenspelen doen we het allerliefst, en gelukkig hebben we daar ook alle mogelijkheden voor. Rondom de school is er volop ruimte. Ons kinderdagverblijf heeft een eigen afgesloten buitenruimte met een glijbaan en zandbak.

Bijzondere activiteiten

Naast de dagelijkse activiteiten doen we ook veel bijzondere dingen. Zo is er elke week PeuterGym, waar kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Samen met de school vieren we daarnaast feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen. We besteden ook veel aandacht aan de Kinderboekenweek, de Peutervierdaagse en het Zomerfeest.

Perfect voorbereid naar school

Op Kinderdagverblijf IKC De Piramide werken we met de bewezen effectieve Piramide-methode voor voorschoolse educatie. Daarmee ontwikkelen kinderen belangrijke vaardigheden door thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld. Bij de overstap naar de basisschool zorgen we voor een warme overdracht naar de leerkrachten van De Piramide. Ook gaan we al geregeld op bezoek op school, zodat de kinderen kunnen wennen aan de nieuwe omgeving.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager Stefan je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 208051600

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 77

Adres

Fivelingo 84-86
2716 BG Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Stefan Verlaan

    Locatiemanager